Gość damaged_one Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum, witam wszystkich starszych stażem! Od tygodnia jestem szczęśliwym właścicielem N-15 z 1996 r. W związku z zakupem poczyniłem już kilka drobnych zakupów, ale z jednym mam mały problem. Z uwagi na przetartą tapicerkę chciałbym nabyć komplet pokrowców, najlepiej dopasowanych na miarę. Przejrzałem ofertę kilku sklepów internetowych oraz to co jest aktualnie dostępne na allegro i szału nie ma... Nie mogę znaleźć nic godnego uwagi, no chyba że powyżej 200 zł, a to trochę dużo... :/ Proszę o jakieś namiary, gdzie można kupić fajne pokrowce w rozsądnej cenie do Almery N-15 w necie, tudzież w Bydgoszczy lub okolicach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 86Mateusz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja dałem za swoje 220zł ale jestem naprawdę zadowolony Co prawda w tej cenie kupisz już całe siedzenia ale ja nie żałuje Jak by co to masz linka http://www.pokrowce.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dombek Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Tez uważam, że nie warto bawić się w jakieś tanie pokrowce z cienkiego materiału. Swoje kupiłem tutaj: > pokrowce < . Producent uwzględnia nie tylko konkretny model auta, ale również wszelkie szczegóły dotyczące siedzeń (dzielone, podłokietnik, boczne poduszki powietrzne itd.) A zakup robi się na przynajmniej kilka ładnych lat, więc moim zdaniem warto wydać te 200 zł. Pozdrawiam dombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damaged_one Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 / Dzięki Panowie za odzew! A co sądzicie np. o tych pokrowcach: http://www.allegro.pl/item678907247_pokrow...uta_exclus.html ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojak85 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Każdy ma swój gust, a o gustach się nie duskutuje. Moim zdaniem kupując pokrowce lepiej dołożyć i kupić prawdziwe grube welurowe. Są trwałe i ładnie wyglądają. A ta imitacja skóry to nie wydaje mi się dobrym rozwiązaniem. Dodatkowo ważne jest to, żeby były one do konkretnego modelu to nie będą się przesuwać, odstawać itd. A nie jakieś uniwersalne. Ale, Twoje pieniądze, Twój gust, Twój samochód, Twoja decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dyzio Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Zastanawiam się nad zakupem pokrowców najchętnie ze sztucznej skóry lub skajowe, a to ze względu na sierść psa. Czy ktoś ma w tej kwestji własne doświadczenia i może coś polecić? Auto: Almera 2002. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damaged_one Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 / Dzięki Panowie za odzew! A co sądzicie np. o tych pokrowcach: <a href="http://www.allegro.pl/item678907247_pokrowce_samochodowe_skora_do_twojego_auta_exclus.html" target="_blank">http://www.allegro.pl/item678907247_pokrow...uta_exclus.html</a> ?? Minęło trochę czasu, ostatecznie zdecydowałem się na zakup powyższych pokrowców i... jestem zadowolony. Efekt jest bardzo przyzwoity, postaram się wrzucić tu jakieś foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damaged_one Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wklejam zdjęcie, o którym wspomniałem w poprzednim poście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek197612 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 niezle sie prezentuja i cena tez przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bioder Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A jak z tylną kanapą? dzielone masz po środku czy w 1/3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damaged_one Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 /\ Dzielone są zarówno w systemie 1/3, jak i po środku i w 2/3 (mają wszyte 3 zamki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulo300 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Panowie odświeżam temat. Zakupiłem pokrowce, które są bez dziurek na zagłówki. Chciałbym je zamontować pod te okrągłe plastiki. Czy ktoś te plastiki zdejmował, da się w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi