Gość maniek3 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 mam pytanie słyszałem ze do primery p11 pasuja sprezyny od nubiry chodzi o sprezyny na tył jezeli tak to od jakiego modelu sa duzo tansze podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 z tego co pamiętam dawali ale do P10 sprężyny od nubiry , ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 do p 10 mogły pasować z nubiry, długość zbliżona i średnica nieznacznie inna,mocowanie to samo,w p 11 jest mniejsza średnica i inna długość i inne mocowanie :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sewe25 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Mam cztery spręzyny do sprzedania do nissana primery. Oddam tanio za 200 zł 4 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek3 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 W dniu 3.07.2009 o 20:42, sewe25 napisał: Mam cztery spręzyny do sprzedania do nissana primery. Oddam tanio za 200 zł 4 sztuki A W JAKIM STANIE ONE SĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.