Gość WojtekP12 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam, szukam dobrego pokrowca na kierownice bo ta już jest trochę "obskurna", szukałem na allegro ... ale nie wiem czy tak będzie wyglądać jak na zdjęciach aukcji czy te obszycie jest takie proste jak piszą i czy to wychodzi. Może coś wiecie o fajnych pokrowcach, które prawidłowo leżą na kierownicy od Primery (po 2003r) Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 tymi pokrowcami to można się najwyżej podetrzeć- znajdź koło siebie tapicera samochodowego i zleć mu obszycie kierownicy na nowo- myślę że koszt ok 150zł a efekt dużo lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pocisk10 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Skórzana oryginalna i ładna kierownica na Allegro to koszt rzędu 150-200zł, więc nie warto zawracać sobie głowy obszywaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 nie warto zawracać sobie głowy obszywaniem Okej ale ta kierownica pewnie jest używana- to pierwszy minus- a druga sprawa to możliwość doboru koloru nitki i rodzaju skóry przy obszywaniu- a często materiały używane przez tapicerów są lepsze niż jak fabryczne. Pomijam już kwestię taką, że jak kupisz oryginał na allegro to tak czy tak po jakimś czasie znowu się wytrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WoytekP12 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 ..chyba zdecyduje się na tapicera, widziałem zdjęcia w internecie obszytych kierownic, naprawdę wyglądają super !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.