Gość Krzychoo Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Witam ! Mam pytanko, ostatnio na allegro pojawiły sie kołpaki obrotowe tzw. SPINERY ,wygladaja bajerancko Ma ktos z was takie w swoim autku? jestescie z nich zadowoleni :?: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50477014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Mnie się to nie podoba, to taki amerykański tuning dla ubogich. Oczywiście to kwestia gustu. A na dodatek nawet gdybym je przyspawał do felg, to ukradliby pewnie razem z kołami ;-))) - tak jak dekielki z oryginalnych alusów nissanowskich :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Witam ! Mam pytanko, ostatnio na allegro pojawiły sie kołpaki obrotowe tzw. SPINERY ,wygladaja bajerancko Hmm... Bajerancko? W sumie o gustach sie nie dyskutuje, ale IMHO to wiocha do kwadratu. Typowy amerykanski kicz i odpust. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitch Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Witam ! Mam pytanko, ostatnio na allegro pojawiły sie kołpaki obrotowe tzw. SPINERY ,wygladaja bajerancko Ma ktos z was takie w swoim autku? jestescie z nich zadowoleni :?: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50477014 Jak dla mnie totalne nieporozumienie. Szczerze mówiąc, wolałbym sobie poszukać normalnych kołpaków, niż takie coś na koła wrzucać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sonar Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Pamiętam jak byłem małym dzieciaczkiem to miałem przy rowerku taki wiatraczek na drucie, kupiony na odpuście. Te kołpaki też mają chyba taki odpustowy rodowód. Parę takich gadżetów i mamy latynowski tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Kochani,o gustach się nie dyskutuje ... osobiscie nie powiem żeby mi się to bardzo podobało ale jeśli komus się podoba to nie widze przeciwskazań żeby takie cuś sobie sprawił Mój znajomy to ma i szczerze mówiąc ostatnio stwierdził że wydał kase w błoto ... bo mu się coś tam złamało :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 BArdzo dobra cena, wyglądają na takie co łądnie zasłaniają seryjną felgę, jak bym miał stalówki to bym coś takiego sobie sprawił... Np. do stalowych 15" w P10 taki zestawik to niezły Lans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 COOBCIU DOMNIEMYWAM, ŻE UMIEŚCIŁEŚ W POŚCIE NUTKĘ IRONII..? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Jak ci sie podoba murzynski tuning to sobie kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 ehhh juz dawno to widziałem dałbys ponad 120 zł za kolpaki tak na marginesie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sonar Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Jeszcze powinno wydawać dźwięki jak bączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Jeszcze powinno wydawać dźwięki jak bączek Hmm... Dzieciaki czasami w rowerach cos tam miedzy szprychy wkladaja i maja brzeczenie. Moze tu tes sie tak da? A jak nie, to zawsze mozna dolozyc swiecace wentyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Nie no jakbym miał CZarną Maxime to Takie Spinery to by niezle wyglądały ale nie ma to jak jakieś Chromowane 17 czy 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość googl Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Ja pierdykam o gustach nie wypada.... to tylko napisze że chyba na stalowych wolałbym śmigać. Śnigiełko niezłe ( fakt jak wiatraczek :wink: )) ale dlaczego taka kasa? może za to "specjalnie zaprojektowane łożysko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Ja takie spinery widze na codzien. Moim zdanie to jest takie byle gowno. A jakosc wykonania pozostawia wiele do zyczenia. Zle wywazone, krzywe, odpadaja od kol. Po prostu poracha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 W UK tez dosyc popularne. Niektore da sie przezyc. Reszta szkoda gadac. Ogolnie jak dla mnie szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sonar Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 A może by tak wykorzystać energie z tych wirujacych talerzy np do podładowywania akumulatora Co na to "pomysłowy Dobromir" by powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 moj komentarz : ``Tanczy i spiewa , zespol z Waplewa, spiewa i tanczy - zespol Komanczy `` Porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Nie no jakbym miał CZarną Maxime to Takie Spinery to by niezle wyglądały ale nie ma to jak jakieś Chromowane 17 czy 18. Kuba, co to miało być ? Ja czegoś takiego nie założe A 18stki bardzo chętnie, szukam w dobrej cenie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pron! Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Widziałem jak działają te spinnery na jakimś filmiku ze zlotu w Polsce. Jeden się nie chciał cos kręcić, drugi kręcił się dobrze jeszcze inny miał mniejszą bezwładność niż ten czwarty....taka kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ale czy my nie mowimy czasem o dwoch roznych rzeczach?? Bo sa przeciez takie badziewne kolpaki 13', a sa profesjonalne alufelgi ze spinnerami, produkowane przez znane i prestizowe firmy, m.in. Lexani. Jasne, ze takie felgi raczej pasuja do jakiejs wielkiej amerykanskiej terenowki w stylu bling-bling z czarnoskorym raperem w srodku, ale mysle ze gdyby sie dobrze dobralo ksztalt takich felg to i w Suniaczu by dobrze wygladaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Sami, przeciez Ty wiesz... ze nasze Nismo ma JEZDZIC ( i to nie w stylu `bling blink` ) ale pelnym ogniem, a ja mysle ze u mnie takie spinnery stwarzaly by zagrozenie dla zycia przechodniow Wyobraz sobie rozkrecone spinnery przy 220 km/h,a nastepnie zhamowane do `0`auto Dzialaly by jak silnik odrzutowy Az by nogi ludziom podcinalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ale czy my nie mowimy czasem o dwoch roznych rzeczach?? Bo sa przeciez takie badziewne kolpaki 13', a sa profesjonalne alufelgi ze spinnerami, produkowane przez znane i prestizowe firmy, m.in. Lexani. Jasne, ze takie felgi raczej pasuja do jakiejs wielkiej amerykanskiej terenowki w stylu bling-bling z czarnoskorym raperem w srodku, ale mysle ze gdyby sie dobrze dobralo ksztalt takich felg to i w Suniaczu by dobrze wygladaly widzialem przedwczoraj spinnery 19` na BMW 7...tak gustownie to wygladalo jak ubior i wyglad wlasciciela...gruby maly z kajdanami i lancuchem grubosci 5 cm zlotym na szyi :arrow: moze na wsi taka moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pron! Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ale czy my nie mowimy czasem o dwoch roznych rzeczach?? Bo sa przeciez takie badziewne kolpaki 13', a sa profesjonalne alufelgi ze spinnerami, produkowane przez znane i prestizowe firmy, m.in. Lexani. Mówimy o takich kołpakach za 120zł z allegro jak w pierwszym poście Felgi o których piszesz, to tak jakby inna półka... cenowa, jakościowa itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Panowie, to jak porownywanie Nissana i malucha Jedyna cecha wspolna jest to, ze obydwa auta maja kontrolowana strefe zgniotu do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi