Gość Sami Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 widzialem przedwczoraj spinnery 19` na BMW 7...tak gustownie to wygladalo jak ubior i wyglad wlasciciela...gruby maly z kajdanami i lancuchem grubosci 5 cm zlotym na szyi :arrow: moze na wsi taka moda No i chociaz ten sam styl wlasciciela co Beemki!! Zeby nie bylo ze takie kolpaki mi sie podobaja, bo mi sie nie podobaja. A Mlody masz absolutna racje, takie kolpaczki by niezly ciag zrobily, mysle ze gdyby wyprofilowac te lopatki to by mogly pieeeeknie odleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Producenci kombinują jak przyciągnąć potencjalnego amatora 4 kółek, i powstają takie udziwnienia, auto często jest wizytówką właściciela i jak ktoś ma aż tak wielką potrzebę przykuwania uwagi to decyduje się na takie gadżety, chciałbym kiedyś zobaczyć to na ulicy bo jeszcze nie widziałem, ale macie rację , to chyba trochę nie w stylu nissanowskim, poza tym i tak by ukradli w mig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi