Guest dudziak1 Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 witam. Mam mikre k10 z 92 r 1.0 z gazem i mam taki problem: od jakiegos czau nie odpala na gazie. Po przelaczeni na bezyne odpaleniu samochodu i przelaczeniu na gaz silnik pracuje ale tylko na wysokich obrotach na niskich odrazu dusi sie i gasnie. Na bezynie jezdzi ale po jakims czasie zaczyna tracic moc dusi sie i gasnie. potem jest problem z ponownym odpaleniem. Na poczatku bylo tak samo z gazem jak teraz z benzyna. Nie wiem o co chodzi kompletnie. czemu tak jest?? jaka jest tego przyczyna?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 dudziak1, Jakie masz luzy na zaworach :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dudziak1 Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 na jakich zaworkach w czym?? na gazniku?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Nie, na rozrządzie.Jeśli będziesz miał za małe luzy to po rozgrzaniu gubi ciśnienie,traci moc i lubi gasnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dudziak1 Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 to czyli co mam zrobic przykrecik te zaworki tak?? zrobie to sam?? a co z tym gazem?? [ Dodano: Nie 05 Lip, 2009 00:05 ] i chce zaznaczyc ze tak wczesniej nie bylo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.