frezeer Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Moze ktos z warszawy robil juz progi w primce i powie mi gdzie moge takowe kupic w rozsadnej cenie? wymienial bede sam. Mam takze pytanie odnosni tylnego zawieszenia do uzytkowniko p11 ,otoz czy kazda prima tak buja tylem? sprawdzalem na postoju przechyly i prima buja sie nawet na 15cm ,to normalne czy cos jest uszkodzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruce1807 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Progi do P10 wczoraj znalazłem za 79zł (zamienniki) Jak do jutra nikt nie podpowie to odpalę kompa i prześlę Ci link Progi robisz sam a podciągi potrafiłbyś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Progi do P10 wczoraj znalazłem za 79zł (zamienniki) Jak do jutra nikt nie podpowie to odpalę kompa i prześlę Ci link Progi robisz sam a podciągi potrafiłbyś zrobić? Tego to Ci niepowiem bo nie robilem ,staram sie wszystko robic w samochodach sam ,wkoncu jak zrobie cos nie tak to pretensje moge miec sam do siebie. Zawsze wiecej w kieszeni a i satysfakcja jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruce1807 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Kiedyś w szkole też nas tak uczyli.. akurat chodziło o cięcie diaxem Wszystkoi było cacy tylko samochód się spalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Mam takze pytanie odnosni tylnego zawieszenia do uzytkowniko p11 ,otoz czy kazda prima tak buja tylem? sprawdzalem na postoju przechyly i prima buja sie nawet na 15cm ,to normalne czy cos jest uszkodzone? :zdziw: to myślałem, że moja wiele przeszła, ale przy takich przypadkach jak Twój to pozostaje mi się tylko zdziwić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.