VQPower Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 nagraj klipa jak to jezdzi, bardzo mnie tez ciekawi jak brzmi ten wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Respekt za zapał i pomysł! Faktycznie prezentuje się bardzo ładnie. Myslałeś o wyjęciu tego pomarańczowego z kierunków przednich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 więcej foto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Osa wóz na ulicy reprezentuje się niesamowicie - osiągi też ma naprawdę fajne No ale koniecznie musisz obniżyć d*pę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Osa wóz na ulicy reprezentuje się niesamowicie - osiągi też ma naprawdę fajne No ale koniecznie musisz obniżyć d*pę i zrobić coś z ta zardzewiałą tylną belką tylko nie w czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 dzięki za mile słowa, foto jakieś ładne muszę porobić na razie alma brudna cala po weekendowym wypadzie no i uszczelkę wywaliło w wydechu przy kolektorze co do lusterek czarnych to tak miało być bo białe były by za mocno widoczne w kwestii pomarańczowych baniek w kierunkach już nad tym myślałem... znajdzie się chwila i wylatują, zawieszenie z tylu na razie jest jak jest i tak zostanie bo i tak o wszystko zawadzam wydechem który jakoś dziwnie wisi. Tylna belka natomiast jak tylko trafi się odpowiednia będzie czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 będzie czerwona i z tarczochami Ps. wpadaj no na hamkę i odrazu coś podstroimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 ech, piękny wozik Ci wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeroM Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Piękna furka... gratki i powodzenia w dalszym rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dawaj hama na rolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dawaj hama na rolki spoko spoko wczoraj wydech ogarnięty znaczy częściowo bo przy kolektorze już nie dmucha teraz przy kacie przedmuchy są ale już przynajmniej wisi jak należy i nie szuram po asfalcie uszczelki kolejne trzeba dorabiać i może w następnym tygodniu na hamownie się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Mega wypas projekt. Chyba jeden z najodwazniejszych, bialy kolorek jest super, ciekawe jakby wygladal na czarnym felunlu. Z ktorej Sentry sa te lampy? Dodaje jedno szpiegowskie zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zwyczajny Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) HAHAHA.... żuki-żarzą... inwigilacja pracuje, moher power;D!!! Mam nadzieje ze bedzie mi pisane w pazdzierniku na zlocie obejzec to autko... Edytowane 9 Września 2009 przez zwyczajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Mega wypas projekt. Chyba jeden z najodwazniejszych, bialy kolorek jest super, ciekawe jakby wygladal na czarnym felunlu. Z ktorej Sentry sa te lampy? Dodaje jedno szpiegowskie zdjecie hehehe fota na wypasie akurat mnie złapałeś jak się po ziemi tarzam lampy są od sentry b14 tej z przedziału 95-98 przynajmniej tak było w opisie aukcji nad czarna felga myślałem, ale jakoś biała do mnie bardziej przemawia HAHAHA.... żuki-żarzą... inwigilacja pracuje, moher power;D!!! Mam nadzieje ze bedzie mi pisane w pazdzierniku na zlocie obejzec to autko... co do spotu to qrcze nie wiem czy dam rade w październiku bo wyjazd się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Białe felgi na białym aucie są mistrzowskie nic bym nie zmieniał Tylko dolot, strojenie i i zrobić prędkościomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 No Osa dawaj wykresa z dzisiejszych naszych hamownianych wypocin Ale waliło jajami zgniłymi na hamce - pierwszy raz widziałem wóz z katem na hamce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Ale waliło jajami zgniłymi na hamce - pierwszy raz widziałem wóz z katem na hamce Kuba czepiasz się miało być ekologicznie wynik marny ale teraz już może być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Pierwsze koty za płoty. Mod przepustnicy już za tobą Musi być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komrek Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 piekny project powiedz mi jakiego lakieru użyles do swojej almery i ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi