Gość nissanik2003 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 posiadam nissana primera 2003 . Jak sprawdzic czy mam nawigacje w nim ,na panelu mam przycisk mapa , ale na panelu od plyt cd nie pisze nic dvd , bo czytalem wczesniejsze posty zeby zainstalowac program trzeba miec naped dvd, Czekam na szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jak masz nawigacje to ci się automatycznie wyświetli mapa zobacz na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraft Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jak masz nawigacje to ci się automatycznie wyświetli mapa zobacz na filmie Witam czy istnieje możliwość znalezienia mapy Polski na CD do nawigacji do samochodu nissan maxima 1998, wcześniej była tam płytka z mapa Niemiec Road Map . I tak przy okazji ma ktoś sposób na "wariujący potencjometr" od regulacji nawiewu? pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomaszl Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam, posiadam P12 z 2004, sciągnąłem Xanavi Birdview Navigation X6.0 Europa 2006 rar, niestety bez pliku 14, nigdzie nie mogę go znaleźć żeby łatwo sciągnąć, czy ktos moze mi pomóc ? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fickus Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam, posiadam P12 z 2004, sciągnąłem Xanavi Birdview Navigation X6.0 Europa 2006 rar, niestety bez pliku 14, nigdzie nie mogę go znaleźć żeby łatwo sciągnąć, czy ktos moze mi pomóc ? Z góry dziękuję Też szukam czy może ktoś rozpracował już temat czy to przerasta wszystkich? Przecież Polak mówią że potrafi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thermitt Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nowsze wersje x6 z 2010 http://chomikuj.pl/acholuj/XANAVI+X6.0+2010 albo tu http://chomikuj.pl/torrencik_ss/gps/samochodowe+2010/Nissan+xanavi+X6+-+DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.