Gość Extravert Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam Czy ktoś z użytkowników QQ miał przypadek awarii skrzyni biegów? W serwisie jak zaczęli wymieniać co się stało to po chwili skwitowałem, że pół skrzyni jest do wymiany. Historia była taka, że żona podjechała do sklepu i po załadowaniu bagażnika nie mogła już ruszyć - skrzynia zablokowała się. Poszedła wodzik, pierśień, zębatki i coś jeszcze - już nie pamiętam co - dla podniesienia emocji powiem, że QQ ma 1100 km przejechane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robko30 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Koledze cos podobnego stalo sie na skrzyżowaniu - i podobnie byl funkiel nowka, w serwisie powiedzieli ze jakies linki byly wadliwe, co jednak nie przeszkodzilo, zeby wymienic pol skrzyni. Ja jezdze QQ juz dwa lata i ze skrzynia nie bylo problemow wiec jak to zwykle zalezy jak sie trafi ;-) pozdrawiam Robko Witam Czy ktoś z użytkowników QQ miał przypadek awarii skrzyni biegów? W serwisie jak zaczęli wymieniać co się stało to po chwili skwitowałem, że pół skrzyni jest do wymiany. Historia była taka, że żona podjechała do sklepu i po załadowaniu bagażnika nie mogła już ruszyć - skrzynia zablokowała się. Poszedła wodzik, pierśień, zębatki i coś jeszcze - już nie pamiętam co - dla podniesienia emocji powiem, że QQ ma 1100 km przejechane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek82 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 kolego przerabiałem wymiane gwarancyjna przy przebiegu 40 tyś, u mnie trochę charczało przy wrzucaniu tr ójki i piątki , serwis po weryfikacji stwierdził awarie synchrinizatora i wysprzeglika ale załatwili tak że wymienili cała skrzynię na nową sprowadzenie skrzyni z japoni bo w magazynie na europe nie było trwało tylko tydzień akcja "priorytet gwarancja" także wielki szacun za tak szybkie rozwiązanie sprawy. Z tego co piszesz to innej opcji jak wymiana skrzyni całkowitej nie ma skoro u mnie trzy stosunkowo niedużej awari wymienili cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.