Gość lesko Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam. Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem nissana murano i otoz moje pierwsze pytanie. Mam spalona zarowke tylnego kierunku i zabardzo niewiem jak sie do niej dobrac a niechce kombinowac aby czegos nie popsuc. Bardzo prosze szanownych kolegow o opisanie jak to zrobic. Z gory dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam. Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem nissana murano i otoz moje pierwsze pytanie. Mam spalona zarowke tylnego kierunku i zabardzo niewiem jak sie do niej dobrac a niechce kombinowac aby czegos nie popsuc. Bardzo prosze szanownych kolegow o opisanie jak to zrobic. Z gory dziekuje i pozdrawiam Cześć Musisz się dobrać do lampy od strony bagażnika. Ściągnąć osłonę od wewnątrz i odkręcić chyba dwie śruby i wtedy wyciągasz całą lampę. A dalej jest już prosto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lesko Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam Dziekuje za pomoc, ale poradzilem sobie wczesniej. Jakby ktos probowal to nalezy sciagnac czarna maskownice przy lampie jest ona umocowana na zaczepach (srubokret, szmatka i podwazamy). Odkrecamy dwie sroby na dole i u gory i znow zaczepy lampy ciagniemy do siebie i mamy lampe na zewnatrz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.