Gość root78 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam. Zabieram się do wymiany głośników w drzwiach mojej Almery n16 3D. Odkręciłem wszystkie śruby mocujące tapicerkę - plastiki drzwi, aby dostać się do głośników i napotkałem na problem. Nie wiem jak odkręcić tę nieszczęsną korbkę do opuszczania szyby, blokuje mi możliwość ściągnięcia tej tapicerki i nie mogę się dostać do środka drzwi. Szukałem pomocy na forum ale nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Między korbką, a tapicerką auta jest założony drucik, coś na kształt litery omega ( Ώ ). Założone jest to na wcisk, podobnie jak w innych autach, gdzie szyby są na korbkę. Pamiętaj, że po zdjęciu korbki, czekają jeszcez zatrzaski tapicerki, musisz to robić z wyczuciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość root78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Między korbką, a tapicerką auta jest założony drucik, coś na kształt litery omega ( Ώ ). Założone jest to na wcisk, podobnie jak w innych autach, gdzie szyby są na korbkę. Pamiętaj, że po zdjęciu korbki, czekają jeszcez zatrzaski tapicerki, musisz to robić z wyczuciem. Dzięki za pomoc. Jakoś się z tym uporałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.