Gość matxxx Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 mam pytanko bo juz naczytalem sie roznych opinii i w zwiazku z tym chcialbym zapytac jakis posiadaczy modelu P11 Gt czy wogole jest sens montowac do tego samochodu instalacje gazowa a jezeli juz tak to na co sie zdecydowac bo opinie sa rozne jedni zachwalaja BRC 24 a znowu inni Staga 300 .drugi pytanie to takie czy ktos zna jakis dobry zaklad ktory zna sie na rzeczy w okolicy lublina z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapcio Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 To zależy ile jeździsz... Gt i tak mało Pali. A instalacje to polecam staga bo sam ja mam i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 moje gti trasa 9.2 litra spaliło lpg 111 LPG zawsze sie opłaca ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Stag300 + Hana + Reduktor Magic + p Adam Rogowski z okolic Lublina i powinno być OKI. Szczegółów do kontaktu poszukaj na www.lpg-forum.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapcio Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) Ale jak ktoś rocznie robi 5 tys kilometrów rocznie to jest sens pakowania 2500zł na LPG ?? Fakt ze przy tankowaniu mniej boli Edytowane 5 Listopada 2010 przez stapcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony212 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) AUTO-GAZ SNOPKÓW 56A/// Lublin tel.609258834 Kolega Oska montował tam do swojej GT , z tego co pamiętam Stag 300, Skorpion GT , Matrix . Ja w mojej 2.0 zakładałem tam Stag 4, Zavoli , MJ . Pzdr Edytowane 5 Listopada 2010 przez Tony212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ale jak ktoś rocznie robi 5 tys kilometrów rocznie kurcze tyle to chyba zrobiłem w ostatnich 2 tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapcio Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dlatego założyłeś LPG Ja przestałem tak dużo jeździć jak wcześniej bo przyszła zona kupiła sobie furkę na dojazdy do pracy. Wcześniejsza p10 kręciłem 30 tys rocznie. Szkoda ze kupiła sobie furkę po założeniu gazu w moim GT. Teraz bardziej rodzinne auto by mi się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dlatego założyłeś LPG Ja przestałem tak dużo jeździć jak wcześniej bo przyszła zona kupiła sobie furkę na dojazdy do pracy. Wcześniejsza p10 kręciłem 30 tys rocznie. Szkoda ze kupiła sobie furkę po założeniu gazu w moim GT. Teraz bardziej rodzinne auto by mi się przydało chyba WP11 chyba że coś wiekszego Dino kręci faktycznie przebiegi ,,ja powiem tak kupiłem autko z Blosem i wpadła mi w łapy instalacja sekw za free i sam podpoiłem +powiedzmy hanki do kupione różnica w dynamice wielka i mniejsze spalanie w mieście przy 5 tysiach w mieście bym sie zastanawiał może nad 2 gem ..choć to kalectwo ,,troche , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 bym sie zastanawiał może nad 2 gem Tofu przyjacielu, do wtrysku, II gen?, takim rozwiązanią mówimy stanowcze nie OT. zrobiłem podgrzewanie matrixa, narazie pająk pod maską ale miałem tylko godzinkę na złożenie i zobaczę jak się sprawuje wtedy wszystko poukładam jak powinno, przełącznie na LPG zostawię jak w lecie i zobaczymy czy kiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 szybciej mu sie zwruci jak małe przebiegi owszem stanowcze Nie też popieram Dino pisz chyba w naszym OT wątku ABC ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi