niezawodnyjapon Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam. Mam pytanie. Zauważyłem, że gdy szybko jadę i zdejmę nogę z gazu wskaźnik temparatury minimalnie opada i po chwili wraca na połowę. Np jak jadę z górki jakieś 90, 100 km/h i włączę luz to po chwili jak włączę bieg to temperatury trochę opada i wraca do normy albo dziś jechałem pod silny wiatr to jak zdjąłem nogę z gazu na biegu przy prędkości 80 km/h wskaźnik lekko opadał i po chwili wracał na połowę . Do góry ani razu nie poszło, na postoju i w mieście trzyma na połowie. Czy to normalne? p.s. Czy tylko ja mam dziwny wygląd forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Sprawdzę u Siebie z tym wskaźnikiem i dam znać . P.S. Wygląd forum ? Przecież jest normalny. Znaczy się od 5 dni mamy Nowy wygląd forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurgenik Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam. Mam pytanie. Zauważyłem, że gdy szybko jadę i zdejmę nogę z gazu wskaźnik temparatury minimalnie opada i po chwili wraca na połowę. Np jak jadę z górki jakieś 90, 100 km/h i włączę luz to po chwili jak włączę bieg to temperatury trochę opada i wraca do normy albo dziś jechałem pod silny wiatr to jak zdjąłem nogę z gazu na biegu przy prędkości 80 km/h wskaźnik lekko opadał i po chwili wracał na połowę . Do góry ani razu nie poszło, na postoju i w mieście trzyma na połowie. Czy to normalne? p.s. Czy tylko ja mam dziwny wygląd forum? Tak, to normalne - kiedy zdejmujesz nogę z gazu bez wyłączania biegu paliwo nie jest podawane do komory spalania, a pompa wody pracuje zgodnie z obrotami silnika więc jej wydajność w stosunku do wzrostu temperatury jest bardzo duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Sprawdzałem kilka razy i u mnie nawet nie drgnie. Nawet włączona czy wyłączona klima nie zmienia sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arthi Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 moze sprawdz termostat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.