adamarluk Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Przepraszam, czy mógłby mi ktoś jeszcze raz wyjaśnić, w którą stronę kręcić by wyjąć żarówkę świateł mijania. Jeśli stoję przodem do klapy silnika i chcę wymienić żarówkę z mojej lewej strony (czyli od pasażera) to kręcę w kierunku kierowcy (w prawo), czy w lewo. Męczę się już godzinę, ręce pokaleczyłem, a maksymalny kąt obrotu to 2-3 stopnie. Na filmie powyżej zdaje się, że kręci w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Przepraszam, czy mógłby mi ktoś jeszcze raz wyjaśnić, w którą stronę kręcić by wyjąć żarówkę świateł mijania. Jeśli stoję przodem do klapy silnika i chcę wymienić żarówkę z mojej lewej strony (czyli od pasażera) to kręcę w kierunku kierowcy (w prawo), czy w lewo. Męczę się już godzinę, ręce pokaleczyłem, a maksymalny kąt obrotu to 2-3 stopnie. Na filmie powyżej zdaje się, że kręci w prawo. Dokładnie tak jak śrubę.Wykręcasz w lewo a wkręcasz w prawo patrząc od wnętrza samochodu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamarluk Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Dokładnie tak jak śrubę.Wykręcasz w lewo a wkręcasz w prawo patrząc od wnętrza samochodu Dziękuję, spróbuję gdy przestanie wiać i padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi