Gość Mobil1 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam Wszystkich. Dzisiaj byłem u mechanika ze swoją nyską i okazało sie, że jest do roboty całe zawieszenie. dostałem od niego kartkę i niestety w sklepie gdzie chce zamawiać cześci nie potrafili rozszyfrować skrótu "dolna część górnego wahacza" oraz "tuleje łącznika wahacza". Mechanik niestety jest na urlopie i nie mam z nim kontaktu, tak więc pozostaje mi zasięgnać sie Waszej opinii. Może Ktoś z Was orientuje sie o co mu chodzilo? Troche głupia sytuacja, ale chce zamowic czesci a niestety dwie pozycje ani dla mnie ani dla sprzedawcy nie są zrozumiałe. Nasuwa mi sie tylko na myśl, albo zmiana mechanika albo zmiana sklepu Kolejna sprawa czy kupowanie chłodnicy na allegro, nowej za 204 zł jest opłacalne czy z góry załozyc ze jest to nic nie warty zamiennik? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Zobacz tutaj: http://www.tedgum.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1&langted=pl powinno pomoc co do zawiechy. O chlodnicy niestety nie pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruce1807 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Wczoraj zrobiłem dwie donre rzeczy: 1. przejrzałem cały kotolog tedguma do P10 i mają wszystkie elementy do zawieszenia (i nie tylko) do P10 także też polecam 2. naprawiełm Mazdę 323F w której mechanik po przeglądzie stwierdził wymianę chłodnicy. Zapomniał powiedzieć kumplowi o WIELU innych rzeczach. Po naprawieniu auta okazało się między innymi, że chłodnica była cacy tylko ciekło z przewodu chłodnica-zbiorniczek wyrównawczy i sparciałych węży chłodnicy. Sprawdż najpierw węże i termostat. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV_BTM Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 'dolna część górnego wahacza' 'tuleje łącznika wahacza' No ciekawy ten mechanior moze cos poprostu zle opisal i nie dziwie sie ze nie wiedzieli o co mu chodzi bo takiego czegos niema Górny wachacz tylko lepszej jakosci (555) a co do 'tuleje łącznika wahacza' to (iś waiś niś) o co biega, moze o TULEJA ŁACZNIKA STABILIZATORA PRZEDNIEGO (DO WAHACZA) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.