Gość zielona bestia Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam wszyskich uzytkownikow Mam problem z alarmem w terrano II 98rok. wyglada na to ze moj pilot przestal dzialac i zamykam i otwieram auto uzywajac kluczyka ale... zaraz po otwarciu drzwi moj alarm zaczyna wyc i nie umiem go rozbroic. przestaje dopiero po przekeceniu kluczyka...w stacyjce Jestem w toche klopotliwej sytuacji bo budze wszystkich sasiadow juz od tygodnia o 5 rano pomocy p.s. pilot chyba dziala bo gdy alarm wyje i nacisne ktorys z przyciskow to sygnal syreny jest przez chwile ciagly a potem znow przerywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Witaj! Nie wiem jaki masz alarm bo tego nie napisałeś, ale powinieneś mieć w samochodzie ukryty mały wyłącznik serwisowy, którym całkowicie wyłącza się alarm po przeprowadzeniu pewnych kombinacji z załączeniem stacyjki. Sprawdź pierwsze jaki jest model tego alarmu, a następnie wpisz nazwę w GOOGLE, tam znajdziesz wiele informacji na temat swojego alarmu. Nazwa alarmu powinna być na centralce. Ewentualnie pozostaje serwis z alarmami tam rozbroją alarm błyskawicznie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielona bestia Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Moj kluczyk i pilot wygladaja standardowo dzisiaj moje baterie w pilocie zostaly sprawdzone i wyglada na to ze sa ok i... zneutralizowalem syrene(w koncu) pomyslow mi juz brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.