Gość woocash Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam, moja zapalniczka często poprostu nie działa nie trzyma wtyczki i nie ładuję odbiorników. Chciałbym ją wymienić i tu pytanie czy zapalniczki z allegro będą śmigały? Jeżeli macie jakieś przykłady które zapalniczki pasują to poproszę. I jak zabrać się za wymianę czy muszę wyjąć ją razem z tym plastykiem czy tylko samą zapalniczkę i jak? Pozdrawiam łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 sprawdź najpierw czy wymiana jest konieczna, prosty sposób zajrzyj w gniazdo zapalniczki w srodku sa dwie łapki. a teraz tak znajdź bezpiecznik od zapalniczki i wyjmnij go teraz wez srubokreta i podegnij delikatnie łapki w gnieździe i zobacz czy wtyczka zaczyna sie trzymac a powinna jak nie to jeszcze raz delikatnie podegnij obie łapki az zacznie tzrymac wtyczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woocash Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Dzięki naprawiłem ale wcześniej skopałem bo odginałem blaszki śrubokrętem i zrobiłem zware. Ale teraz już jest git. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avadra Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam, odsieżę temat. W Almerce N16 2006 rok nie działa mi gniazdo zapalniczki. Nie ma zasilania na przewodach dochodzących do zapalniczki. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki w skrzynce - bo opis producenta jest dupowaty (jak widać na załączniku) Wszystkie bezpieczniki są OK. Macie może jakiś pomysł gdzie tkwi problem? Będę wdzięczny za pomoc bo wyjazd mi się szykuje, a tu ani CB nie ma jak podłaczyć ani nawigacji podładować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie ta skrzynka! Pod kierownicą. I zobacz czy nie brak Ci przypadkiem (-),bezpieczniki zabezpieczają po (+), i będą wtedy ok-a poprostu masowy gdzieś Ci się up... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avadra Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Bardzo dziękuję, już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.