Gość dziu Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Moje słoneczko jest właśnie w remoncie i będzie pomalowane na czarny-matowy, bardzo mi zależy żeby zostawić oryginalne felgi stalowe, tylko się zastanawiam na jaki kolor je pomalować? Najpierw myślałem żeby je pomalować na czarno a rant na srebrno, a teraz myślę ze ładnie by wyglądały jakby były perłowo białe, co o tym myślicie? może jakieś propozycje? Tylko mi nie piszcie ze jestem nie zdecydowany, bo to to ja wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Moje słoneczko jest właśnie w remoncie i będzie pomalowane na czarny-matowy brawo za wybór koloru ...widziałem ostatnio całe auto w czarnym macie i prezentowało się znakomicie...a co do felg to moim zdaniem w alu można się bawić w jakiekolwiek zmiany koloru a jeśli chodzi o stalówkę...dla mnie musi być cała w czerni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 rowniez gratuluje wyboru lakieru na autko ...jakis czas temu sie zastanwialem czy swojego nie naprawiac i tez taki kolorek bym wrzucil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 brawo za wybór koloru ...widziałem ostatnio całe auto w czarnym macie i prezentowało się znakomicie...a co do felg to moim zdaniem w alu można się bawić w jakiekolwiek zmiany koloru a jeśli chodzi o stalówkę...dla mnie musi być cała w czerni też się zgodzę ewentualnie tak jak planujesz ale bez rantu... no chyba że się skusisz na alu to może czarne/srebrne/białe i czerwony rant:P Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariand87 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 co do felg to podtrzymuje wypowiedzi kolegów, a tak na marginesie nie zapomnij pochwali się końcowym rezultatem - sam myślę o czarnym macie i interesuje mnie jak to będzie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziu Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Sam jestem ciekaw efektu końcowego:) ale zdjęcia na pewno wstawię, na razie czekam, bo autko stoi w warsztacie i ma wstawianą nową podłogę i progi. A tak na marginesie, nie zaglądajcie pod dywanik, bo można osiwieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.