szymansky Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 http://www.plastidip.pl tutaj można zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Tam właśnie kupiłem, tylko cena w porównaniu z USA to kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 sorry za taka kase to podziekuje , mam zamiar zrobic cale auto jak dobrze wyjdzie to sie uciesze , moglby napisac tutaj ktos kto to ma jak dlugo wady zalety itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacuro Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Gril, lusterka i tylni zderzak ponad rok i nic, fele tylko rant 2 miesiace. Trzyma się dobrze. Edytowane 6 Lipca 2012 przez Yacuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 No i gitara. Jutro chyba zrobię gril i logo. Zderzak tylni to już w zasadzie tylko kwestia czasu i zdobycia Plastidipa. Ja muszę jeszcze obudowy lusterek. Napisy na klapie też zrobię, Yacuro zostało jeszcze logo Nissana na klapie (w twojej furze chyba czerwone powinno być). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 jak zrobisz to sie pochwal :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staaasiu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ... Czekam na Wasze opinie. Chciałem też zasięgnąć opini czy malować felgi na czarno (błysk)? Ktoś coś działał w tym kierunku? Co jeszcze można zrobić, żeby wyglądała nieziemsko? Może jakieś diody z przodu, lampy ksenonowe ... ? ... hej folia extra sprawa i w porównaniu z malowaniem nie drogie, ja bym na Twoim miejscu zrobił sobie białe matowe fele pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek2634 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Jak plasti dip zachowuje sie podczas mycia karcherem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacuro Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek2634 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No to w październiku wypatrujcie CZARNEJ navary na warszawskich ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi