Gość mahatma Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witejcie czym wiecej szukam tym mniej wiem w NISSANIE powiedzili mi ze w czerwcy 2005 roku zmieniono cos w systemie nawigacji i niestety noe da sie na wczesniejszych wersjach zainstalowac najnowszych map. a z tego co wisze tu to pisza ze zmieniono dopiero w 2008 http://www.gpsunderground.com/forums/archive/index.php/t-2607.html zasytanawia mnie jaka macie wersje w jakim roczniku map ja z marca 2005 mam system x6.0 a wy?? moge kupic bebechy z nawigacji z murano 2007 ale czy to cos zmieni czy macie dysk instalacyjny nie mapy z systemem x7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mahatma Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Czuje sie jakbym tu sam latal po pustym sklepie a reszta poszla na zabawe i mnie nie zaprosila. Czy wy niewiecie jaka macie wersje mapy czy poprostu nikomu sie juz nie chce odpowiadac. musze to wiedziec poniewaz ludzie mowia ze mapy np 7.5 dzialaja w ich murano z 2006 i 2007 bez problemu. niestety nie dzialaja w moim z marca 2005 ja mam wersje x6.0 od producenta map dowiedzialem sie ze w czerwcu 2005 zmieniono system i w murano zaczeto montowac inny sprzet. dostalem namiary na uzywanysat nav z murano 2007 ale okazalo sie po sprawdzeniu w salonoe ze po numerach modelu tego sat nav to jest pozny 2005. to by sie zgadzalo jesli wziac pod uwage ze zmiana modelu byla w polowie roku czyli niby jest ok? czy jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldas Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Czuje sie jakbym tu sam latal po pustym sklepie a reszta poszla na zabawe i mnie nie zaprosila. Czy wy niewiecie jaka macie wersje mapy czy poprostu nikomu sie juz nie chce odpowiadac. musze to wiedziec poniewaz ludzie mowia ze mapy np 7.5 dzialaja w ich murano z 2006 i 2007 bez problemu. niestety nie dzialaja w moim z marca 2005 ja mam wersje x6.0 od producenta map dowiedzialem sie ze w czerwcu 2005 zmieniono system i w murano zaczeto montowac inny sprzet. dostalem namiary na uzywanysat nav z murano 2007 ale okazalo sie po sprawdzeniu w salonoe ze po numerach modelu tego sat nav to jest pozny 2005. to by sie zgadzalo jesli wziac pod uwage ze zmiana modelu byla w polowie roku czyli niby jest ok? czy jednak nie Witam Dołączam się do postu Mam Murano z 2005r z Niemiec navigacja jest niemiecka zmieniłem w niej oprogramowanie na angielski płytę do niej mam na eu zachodnią x6.0 sciągnąłem sobie mapę na eu wschodnią miała działać tylko trzeba dobrze nagrać na płytkę próbowałem 5 razy i ....nie akceptuje spróbuję jeszcze na innym sprzęcie jak się uda dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.