Gość piter2323 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Auto: Nissan Maxima QX Silnik : 3.0 24v 193KM Skrzynia automatyczna 4-biegowa Rocznik: 1999r Przebieg: 252kkm Wyposażenie: -skórzana tapicerka -elektryczne szyby x4 -fabryczna Nawigacja połączona z klimatronikiem -elektrycznie regulowane fotele kierowcy i pasażera -podgrzewane fotele -halogeny -Abs -4 poduszki powietrzne -komputer pokładowy -tempomat -elektryczne lusterka a oto link do zdjęć : http://picasaweb.google.com/piter1862/Maxima?authkey=Gv1sRgCMyg6YDdot6cPQ&feat=directlink# Edytowane 15 Września 2009 przez piter2323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moti21 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 fajne auto szkoda tylko ze prezentacje zrobiłes nie bardzo w stylu nissanklub.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Wez zmien pomaranczowe kierunki w blotniki na biale (jak dla mnie duzo lepiej auto wyglada). Planujesz jakies modyfikacje mechaniczne/wizualne czy zostaje seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Wez zmien pomaranczowe kierunki w blotniki na biale (jak dla mnie duzo lepiej auto wyglada). Planujesz jakies modyfikacje mechaniczne/wizualne czy zostaje seria? dzieki za propozycje bede musiał to rozwazyc jezeli chodzi o modyfikacje mechanicznych to nieplanuje przeprowadzac bo i tak auto daje rade na drodze (mi to w zupelnosci starczy) jezeli chodzi o wizualne to zamierzam zmienic alu felgi na wieksze np 17 badz 18 i to koniec ze zmiana wygladu zewnetrznego bo niechce poprawiac fabryki bo moim zdaniem niema co w serii wyglada super. Edytowane 16 Września 2009 przez piter2323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Sylwetka maxi nawiązuje trochę do Primery. I dlatego mi się podoba. Gratuluję bryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jak dla mnie 17 i lekka gleba beda najlepszym rozwiazanem. Niestety maxima stoi wysoko (praiw jak of road ) i trzeba ja troche zglebic zeby ladnie to wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) Od Paru dni na co dzień latam Maxi 3.0 i przyznam szczerze że mile mnie zaskakuje jej elastyczność - od 1000obr.min na 5 ciągnie aż miło tego nie zapewnią skromne 2.0 ale za to zdycha totalnie powyżej 5500obr.min, trochę nią polatam i poeksperymentuje jak to można poprawić A i z ciekawostek to koła pasują z 200SX/300ZX i 350Z - względnie tanie 18" Edytowane 19 Września 2009 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Ciag u gory poprawia sie poprzez odetkanie wydechu a i pewnie walki od jakiegos vq35 by tez sporo poprawily. Cefiro ktore mialo 230km mialo podobno ostrzejszy walek wydechowy, wieksze wtryski, kolektor ssacy ze zmienna dlugoscia kanalow (wersja euro tez go ma) i mozliwe ze przepustnice i dolot o jakiejs rozsadnej srednicy. Co do felg to jesli 18 to profil max 40 a to juz troche malo ale z drugiej strony efekt wizualny konkretny. Ps. Coobcio jezdzisz maxima w wersji europejskiej czy amerykanskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 No niezle, 3.0 w full wersji. Szkoda ze te skorki takie podniszczone tylko. Glosny ten dolocik? Co do modyfikacji to wlasciwie jedynie wydech mozna zrobic ale skoro Coobcio rozpracowywuje Maxi to pewnie niedlugo sie czegos ciekawego dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) No zobaczymy czy Kuba cos wymysli. A co do dolotu w maximie to moge powiedziec ze pieknie gra tak od 2.5tys obr (cos ala subaru ). Co prawda mialem tylko wkladke k&n + dodatkowy dolot powietrza ale juz wtedy dzwiek byl super. Przykladowy filmik znaleziony na youtube Edytowane 19 Września 2009 przez dylson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 No niezle, 3.0 w full wersji. Szkoda ze te skorki takie podniszczone tylko. Glosny ten dolocik? Co do modyfikacji to wlasciwie jedynie wydech mozna zrobic ale skoro Coobcio rozpracowywuje Maxi to pewnie niedlugo sie czegos ciekawego dowiemy no jezeli chodzi o te skory to fakt jest jedno przetarcie na fotelu kierowcy ale niestety tak juz kupiłem ale jak na 11 letnia skore to i tak dobrze sie trzyma.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 nom skórka to rzecz mało trwała niestety- jak wszystko u mnie się uda to zanabędę niebawem maxi 3.0 manual---oj bedzie co modyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWare Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 To zakupuj, modyfikuj, i przecieraj szlaki, ciekawi mnie v6 n/a od nissana, sam takowa jak ty planuje zakupic(jesli mowa o a32) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 szlaki to ju ztrochę Dylson i WIELKI WAC przetarł w maxi 3.0 ale jeśli dojdzie do zakupu to jak zwykle COOBCIO zajmie się całością-ma chłopak talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWare Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 To ja z niecierpliwością czekam na rezultaty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Gratuluje pomysłu. Moduj, ja będę następnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi