heko Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Kupiłem autko z uszkodzonym abs...i nie mogę znaleźć niedrogiego elektryka...w Krakowie, który by to naprawił (zdiagnozował)...może jakaś podpowiedź ? Edytowane 19 Września 2009 przez heko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heko Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Kupiłem autko z uszkodzonym abs...i nie mogę znaleźć niedrogiego elektryka...w Krakowie, który by to naprawił (zdiagnozował)...może jakaś podpowiedź ? ...podnoszę...może jednak ktoś mi poleci kogoś w Krakowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek05 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) ...podnoszę...może jednak ktoś mi poleci kogoś w Krakowie.. Słuchaj nie byłem jeszcze z nissanem (chociaż się prosił kiedyś) jeździłem z innymi autami-bardzo sprytny facet i niedrogi. Myślę że nisanka też robi. Ulica Fredry (okolice Łagiewnik) Robert Włodarczyk tel.12 2691446 Tylko czasami mocno zarobiony. Ponoć sporo elektryków samochodowych u nas w Krakowie jest po budowlnce brrrr .............. Edytowane 25 Września 2009 przez Bodek05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heko Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 ..no myślałem że nikogo tu niema...dzięki..spróbuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek05 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 ..no myślałem że nikogo tu niema...dzięki..spróbuję.. Hej i jak P. Robert robi Nissanki i zna się coś ? Warto by wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heko Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) ...trafiłem do P. Piotra...polecanego na NKP...gościu konkretny..ma sprzęt...polecam Edytowane 19 Października 2009 przez heko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek05 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ...trafiłem do P. Piotra...polecanego na NKP...gościu konkretny..ma sprzęt...polecam A dasz namiary? bo ja wciąż mam pewne ale do elektryki i pewne ulepszenie chciałbym zrobić. Znaczy halogeny podpiąć jak kupię tylko szukam co taniej niż 1000 zl komplet Może być na PW jak nie chcesz tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heko Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 501 354 925 Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki-toy Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 501 354 925 Piotrek Witam, Też kupiłem Nissana z uszkodzonym ABS'm. Wyszło jak dałem auto do sprawdzenia poborów prądu podczas postoju, bo mam za duże, no i wyszedł błąd C1114 - Przekaźnik zaworu Ten Piotrek to na jakiej ulicy i jakie miałeś koszty związane z naprawą? Ile mu zajeła diagnoza i naprawa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heko Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam, Też kupiłem Nissana z uszkodzonym ABS'm. Wyszło jak dałem auto do sprawdzenia poborów prądu podczas postoju, bo mam za duże, no i wyszedł błąd C1114 - Przekaźnik zaworu Ten Piotrek to na jakiej ulicy i jakie miałeś koszty związane z naprawą? Ile mu zajeła diagnoza i naprawa? Pozdrawiam ..przeniósł warsztat za Kraków...20 km w stronę Sandomierza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi