Gość sebas41 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Posiada ktoś informacje na temat digitalnych zegarów do 100nx z wersji Amerykanskich Gdzie mozna je dostać albo kontakt do osoby która ściąga takie rzeczy prosze o info . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gaweł Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Czasem trafiają się na Ebayu. Cena ? $60-80 ostatnio, wysyłka drugie tyle. Przypasują tylko do wersji po lifcie (tych bez linki prędkościomierza). Rozważałem taki zakup, ale zdecydowałem się na JDM zamiast USDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 pozatym trudno by pewnie było znaleźć kogoś kto by je przeprogramował na km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 sebas41 poczytaj sobie tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/28982-n14-cyfrowe-zegary/page__hl__cyfrowe%20zegary__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 pozatym trudno by pewnie było znaleźć kogoś kto by je przeprogramował na km/h Akurat te w 100nx mają mph i km/h wystarczy tylko wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thomsonicus Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 a one nie były montowane właśnie tylko i wyłącznie w japońskich 100nx 1.5 na JDM? a do przedliftowej też da radę założyć, tylko trzeba wykombinować impulsator wkręcić w skrzynię zamiast linki. Gdzieś na necie nawet opis z fotkami kiedyś znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.