Sociald6 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam i przepraszam że Ci zawracam głowę. Możesz doradzić? Czy te opony będą pasowały na moje 15 ET25 http://olx.pl/oferta/opony-terenowe-kumho-kl71-m-t-31-CID5-IDcHAXF.html#0baac20ae2Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 bież je jak coś ci będzie obcierać to najwyżej się wytnie opony MT są zawsze trochę większe od AT choć mają takie same przeliczenie w calach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Te opony do terenu czy na płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 bież je jak coś ci będzie obcierać to najwyżej się wytnie opony MT są zawsze trochę większe od AT choć mają takie same przeliczenie w calach bież je jak coś ci będzie obcierać to najwyżej się wytnie opony MT są zawsze trochę większe od AT choć mają takie same przeliczenie w cal Hej Podobno mają takie wymiary opony maja 75 cm wysokości, i 26,5 cm szerokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Bierz, bierz. Enzo dobrze mówi. Zawsze coś można podciąć, coś można podnieść.:-) Jeśli oczywiście będą służyć sporo w terenie, natomiast jeśli będą widzieć więcej asfaltu to proponuję opony AT w tym samym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam i przepraszam że Ci zawracam głowę. Możesz doradzić? Czy te opony będą pasowały na moje 15 ET25 http://olx.pl/oferta/opony-terenowe-kumho-kl71-m-t-31-CID5-IDcHAXF.html#0baac20ae2Z góry dziękuję Witajcie, Pozwolę sobie się wtrącić do rozmowy. Mam nadzieje, że koleżanka jeszcze nie kupiła Kumho KL71. Jeżdzę na tych kumho w rozmiarze 32" od dwóch lat. Można o nich wyczytać wiele, jednak moje najważniejsze spostrzeżenia to: Ciche na czarnym (przynajmniej moje o szerokości 235) Nieźle robią w błocie (trochę lepiej jak AT) Po spuszczeniu ciśnienia nieźle grzebią w piasku, Są stosunkowo trwałe na uszkodzenia mechaniczne (np. skalne podłoże Beskidu Żywieckiego) Przy większym zużyciu są bardzo śliskie na mokrym asfalcie, Są bardzo śliskie na śniegu/lodzie Czy kupił bym je jeszcze raz: nie. Mam nadzieję, że pomogłem choć trochę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Przyznaję racje strasznie się ślizgają w niedogodnych warunkach .a jeśli chodzi o at i Mt to w obydwóch typach jest duża rozbieżność wysokości jeśli chodzi o opis na oponie więc lepiej podjechać i przypasować na aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek321 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 ja wrzocilem 33' i chyba troche za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ja mam 32 ale w 1 po małych modyfikacjach i to mi wystarczy."im większe koła tym dalej po ciągnik" tak mówi stare przysłowie. Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek321 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 ja wrzocilem 33' i chyba troche za duzo jak tu zdjecie wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Jak możesz Marek to pokaż ,Wrzuć fotkę na serwer zewnętrzny i podlinkuj w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 np. fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek321 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 a jakos prosciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 podeślij mi na maila a ja podlinkuje kaine2@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek321 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 podeślij mi na maila a ja podlinkuje kaine2@wp.pl wyslalem meilem zdiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zdjęcie od Marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 No prezentuje się niczego sobie to te 33 cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 ja wrzocilem 33' i chyba troche za duzo No trochę przesadziłeś. połamiesz przednie zawieszenie w moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jak dla mnie to lekka przesada. 31 to max w T2, ale to moje zdanie. No i ta felga ni jak nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek321 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jak dla mnie to lekka przesada. 31 to max w T2, ale to moje zdanie. No i ta felga ni jak nie pasuje. felga narazie taka bo funduszy braklo a zaweszenie ma w planach przerobic nie most ale troche taniej zaladowane widzalem 35'ale mosty patrol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 jak chcesz przerobić przednie zawieszenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek321 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 nie wiem czy mi to wypali ale opuszcze na pakardze i wlorze gwintowane zaweszenie inny amortyzator a sprezyna ... przespawane gorne mocowania taki plan a jak wyjdze ... niechce isc w mosty patrola dorze koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielor Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Cześć! To mój pierwszy post. Nie chcę zakładać nowego tematu, bo moje pytanie jest dokładnie tej samej materii.Jakie oponki wejdą do Terrano II bez liftowania? Czytałem że wejdą 31/10,5 R15 tylko trzeba trochę się z w wycinanki pobawić. Czy ktoś z was byłby w stanie mi powiedzieć czego dokładnie powinienem się pozbyć? Aktualnie z tyłu mam 31/10,5 R15 i trochę trą przy większym przechyleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) jak tra przy wychyleniu to pewnie masz niskie ET, felgi a na przodzie masz inne kola, opony? Edytowane 11 Grudnia 2015 przez chudy__ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielor Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Tak z przodu mam inne :-/ 255/75/15 dość mocno dojechane i właśnie rozważam wymianę na to samo co mam z tyłu. ET tak jak fabryka dała. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez zielor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi