djanek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Ponawiam prośbe o obraz płyty do zmiany języka. Moja primera jest z 2003 roku Proszę o maila to prześlę Edytowane 10 Stycznia 2014 przez djanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaceqpro Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Chcę zmienić język w mojej P12 na angielski, do wyboru jest Niemiecki i Francuski. Z tego co wyczytałem powinienem płytę włożyć do napędu pod siedzeniem kierowcy. Ale nie posiadam w tym miejscu napędu, za to są dwie stacje na desce rozdzielczej CD do radia i DVD do Navigacji, czy wkładając płytę do któregoś z tych napędów uda mi się zmienić język ? Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Chcę zmienić język w mojej P12 na angielski, do wyboru jest Niemiecki i Francuski. Z tego co wyczytałem powinienem płytę włożyć do napędu pod siedzeniem kierowcy. Ale nie posiadam w tym miejscu napędu, za to są dwie stacje na desce rozdzielczej CD do radia i DVD do Navigacji, czy wkładając płytę do któregoś z tych napędów uda mi się zmienić język ? Jako że nikt nie odpisał udzielę sobie odpowiedzi sam zmiana języka w wersji francusko - niemieckiej nastepuję poprzez uaktualnienie oprogramowania systemowego do wersji 25920-BA00B lub 25920-BA00C. U mnie poszło w wersji B. Płytę wkładamy do napedu DVD (na forum jest informacja bez wyjaśnienia że należy ją włożyć do napędu pod siedzeniem...) W rocznikach do 2005 napędy DVD do navigacji były umieszczane pod konsolą komputera natomiast po 2005 pod siedzeniem i wkładamy tą płytę tam gdzie mamy zainstalowany naped DVD. u mnie instalacja ruszała po przekreceniu kluczyka w pozycję zapłonu. Nawigacja Birdview System X 6.0 wersja 2013 nie zawiera eastern europe w tym Polski... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusia0003 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) U mnie po przekręceniu kluczyka w ogóle nie łapie...jest napisane : DISK FEHLER Może jest tu ktoś i pomoże? Da się wgrać to przez kabel?? Naprawdę nikt nie potrafi pomóc?? Próbowałem innego softu,który nagrałem na płytę i ..nic.. Może są inne sposoby by wgrać te angielskie menu?? Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez deejayp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraisman333 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witam . Posiadam orginalną płyte primera p12 /25920 BA00A/VUR-8132N /EU/-H ENGLISH/DUTCH MODEL 12-04 Moja primera z roku 2005 jezyk holenderski i angielski jeśli ktoś potrzebuje to mogę dodać plik iso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusia0003 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam . Posiadam orginalną płyte primera p12 /25920 BA00A/VUR-8132N /EU/-H ENGLISH/DUTCH MODEL 12-04 Moja primera z roku 2005 jezyk holenderski i angielski jeśli ktoś potrzebuje to mogę dodać plik iso Bardzo proszę o te ISO ..Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zioło Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Ja w swoim nowym nabytku (primera P12) mam jeden denerwujący problem- przy każdym odpaleniu samochodu, na wyświetlaczu pojawia się pytanie o język i cały czas muszę zatwierdzać jezyk angielski. Czy to jest normalne? Czy można gdzieś trwale ustawić język? Próbowałem też ustawić język w ustawieniach, ale to nic nie dało. W razie czego posiadam wszystkie płyty od navi i mapy. Jakby ktoś potrzebował, to mogę zrobić obrazy płyt Edytowane 10 Grudnia 2015 przez zioło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1974 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 To nie jest normalne . raz zmieniłem na angielski i tak cały czas jest . Poszukuję map do nawi ,mam płytę ale bez Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ja również poszukuje mapy do nawi, najnowsza jaka może tylko być, rozumiem że nie ma mapy polski, ale obędzie się bez niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zioło Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Spróbuję wgrać od nowa oprogramowanie do navi i może trwale ustawi mi się ten język angielski... Ja mam płyty oryginalne, ale oryginalna płyta map jest z 2002 roku na pewno bez Polski. Mam też na komputerze obraz mapy chyba z 2011 roku, prawdopodobnie też bez Polski i jeszcze nie testowane- jak zakupię płytę DVD dwuwarstwową i nagram, to sprawdzę. Jeżeli coś z tego byście chcieli, to dajcie znać. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez zioło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatek99 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Jest to obraz oryginalnej płyty Nissan Primera P12 Programme CD-ROM spakowany w .rar Płyta jest z roku 2004 Nissan Programme CD-ROM 25920 BA010/ VUR-8131C(EU)-H - English - German - French - Italian - Spanish - Dutch Archiwum po rozpakowaniu ma 97,5MB. Dołączona jest też instrukcja instalacji, jako skan. Obraz najlepiej nagrać programem ImgBurn na płytę CD (najlepiej jakiejś porządnej firmy) http://odsiebie.com/pokaz/5704657---f350.html witam czy ktoś ma link do spolczenia jezyka do p12 2005r lub aktywny link 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Nie ma polskiego menu do P12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 507 029 674 . Gośc jest z gdyni i wgrywa Polskie menu do Primery, wiem bo sam mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Co Ty gadasz?! Byłem tam na przymusowym wyjeździe w zeszłym tygodniu... A chodziłem i nie miałem co ze sobą zrobić... Wstawisz jakąś fotkę? Ciekawy jestem jak to wygląda w Primerze po polsku Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez clavikord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Na Co Ty gadasz?! Byłem tam na przymusowym wyjeździe w zeszłym tygodniu... A chodziłem i nie miałem co ze sobą zrobić... Wstawisz jakąś fotkę? Ciekawy jestem jak to wygląda w Primerze po polsku . Obecnie Primera jest u mechaniora bo robię remont silnika Na I niech nikt mi nie mówi że się nieda . Wejdz na you tube i zobacz co można zrobic z seryjnym radiem to sie zdziwisz . Wiedza jest potrzebna i tyle ,ale druga sprawa że czasami są to nieopłacalne sprawy bo są drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Nigdzie nie napisałem, że się nie da. Napisałem, że nie ma polskiego menu w P12 (mając na myśli rozwiązania seryjnie przez producenta). To, że wszystko się da to wiadoma sprawa, bo zakładam, że tu jest kwestia jedynie zmiany oznaczeń w notatniku. Trudność już jest w tym, żeby znaleźć który to plik i w jakim formacie jest zakodowany. Zdziwiłem się że jest taka osoba w Polsce, która do tego akurat modelu zrobiła soft po polsku. Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez clavikord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pwirkus Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Czy ktoś posiada zawartość płyty do Primerki P12 i może się nią podzielić ?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek99 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Mam pytanko czy da rade jakoś spolszczyć menu bo ja dzwoniłem do serwisu nissana i oni powiedzieli że nie ma spolszczenie do kupienia. Ktoś coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanta776 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja w swoim nowym nabytku (primera P12) mam jeden denerwujący problem- przy każdym odpaleniu samochodu, na wyświetlaczu pojawia się pytanie o język i cały czas muszę zatwierdzać jezyk angielski. Czy to jest normalne? Czy można gdzieś trwale ustawić język? Próbowałem też ustawić język w ustawieniach, ale to nic nie dało. W razie czego posiadam wszystkie płyty od navi i mapy. Jakby ktoś potrzebował, to mogę zrobić obrazy płyt Witam ja bym potrzebował taką jak możesz to podeślij mój e-mail fanta776@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody1206 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 507 029 674 . Gośc jest z gdyni i wgrywa Polskie menu do Primery, wiem bo sam mam. Czy ktoś kontaktował się i wgrywał PL menu u niego? Jeżeli tak to ile za to woła i wgrywa na 4-ro kolorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertoss88 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Jak widac temat cisza co do PL bez wiedzy kogoś kto wie czym do otworzyć i jak potem zapisać zostaje tylko Angielski. Sam posiadam wersje 25920 AV106/VUR-5832C Próbuje to otworzyć już 8 programem ale ciągle wychodzą krzaki itp Ktoś kiedyś pisał ze primery po lifcie i kolorowy ekran ten taki fajny wygląd maja nowe mapy tzn Xanavi wypuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mellach Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Witam. W swoim Murano z 2005r posiadam język niemiecki i francuski. Chciałbym wgrać angielski. Ktoś pomoże? Mój e-mail: mellach@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugasss Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Witam serdecznie ostatnio nabyłem p12 2006 no i mam problem.. menu jest francuskie i niemieckie.. macie może płytę do zmiany języka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracek89 Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Hej. Mam ten sam problem. Mam menu tylko niemiecko francuskie. Czy może ktoś pomóc i wysłać link żebym to mógł nagrać na płytę? Z góry dzięki ? mój mail grracjan@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi