Gość pocisk10 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Witam wszystkich Od jakiegoś czasu mam w mojej P12 dziwną rzecz związaną z wycieraczkami. Sytuacja wygląda tak: 1. Jak włączę je na ciągłą pracę (normalną lub szybką), to wszystko działa jak należy. 2. Jak włączę na czasowy, to nieraz działa normalnie a nieraz zatrzymuje się w połowie i rusza przy następnym dostarczeniu prądu przez sterownik. 3. Jak chcę tylko raz przetrzeć szybę, to działa dopóki trzymam dźwignię podniesioną do góry i staje zaraz po powróceniu dźwigni do normalnej pozycji. Co prawda już doszedłem do wprawy i potrafię je zatrzymać tam gdzie ich miejsce, ale przy dłuższej jeździe w niewielkim deszczu strasznie to męczy. Baaaaardzo proszę o pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Tak na 99% to do wymiany silnik wycieraczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sarkas01 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Tak na 99% to do wymiany silnik wycieraczek. miałem coś takiego w p11, mechanik rozkręcił mechanizm wycieraczek i wyczyścił go oraz psiknął wd 40 i zaczęło działać dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Witam jak już jesteśmy przy temacie o wycieraczkach to mam inny problem. Otóż spryskiwacz do szyb przednich w ogóle nie działa (pompka chyba nie pracuje) ale na światła leje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pocisk10 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Dzięki za odpowiedzi Zacznę od WD40, jak nie pomoże, to www.allegro.pl WD40 pomogło Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Witam jak już jesteśmy przy temacie o wycieraczkach to mam inny problem. Otóż spryskiwacz do szyb przednich w ogóle nie działa (pompka chyba nie pracuje) ale na światła leje. Do spryskiwaczy reflektorów jest druga pompka z tego co się orientuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 mam p11 i ten sam problem..gdzie trza psiknąć WD40? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.