Gość areckicz Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 witam mam problem z kontrolka rezerwy nie swieci mi jak schodzi wskazowka na czerwony poziom zaroweczke sprawdzilem dobra bezpieczniki dobre czy jest jakis czujnik dajacy sygnal tej kontrolce o rezrwie paliwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viehu Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 ...to raczej normalne w tym modelu...wskazówka opada aż do końca, a potem, potem, potem dopiero zapala sie rezerwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Zgadza się.Ja 2 lata jeżdżę moim sunnym a tylko raz zapaliła mi się kontrolka,chociaz wskazówka często zahacza o czerwone pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość areckicz Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 dziwne mi az schodzi do konca to czyli mozna jeszcze na polozonej wskazowce przejechac jeszcze ladnych pare kilometrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShaQ Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 No ja maxymalnie lałem zawsze 38 litrów, jak już dochodziło do czerwonego, bo bałem się, że stanę gdzieś w polu, do dziś dnia nie widziałem koloru tej lampeczki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość areckicz Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 faktycznie zapalila mi sie dzis najpierw sie zarzyla az sie zapalila normalnie puznij zgasla puzniej znowu zarzyla i sie zapalila i zgasla i dalej jezze ciekawe ile mozna przejechac kilometrow jak sie kontrolka zaczyna palic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witam.Ja też jestem ciekawy.W takim razie nie tankuj tylko jedż aż stanie:)))) Napisz dokąd dojechałeś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość canidus Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 tylko lepiej wziąć ze sobą z 5 litrów w baniak tak na wypadek wszelki. Swoją drogą to czy układ paliwowy nie zapowietrza sie od razu po zgaśnięciu z braku benzyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 tylko lepiej wziąć ze sobą z 5 litrów w baniak tak na wypadek wszelki. Swoją drogą to czy układ paliwowy nie zapowietrza sie od razu po zgaśnięciu z braku benzyny? W benzynowym raczej nie grozi zapowietrzenie... Takie numery to raczej w dieslu gdzie można zapowietrzyć pompę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kevin1986 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 zapowietrzyć napewno nie zapowietrzysz tylko będziesz musiał go trochę pokręcić i weź więcej niż 5 L nie pytajcie skąd wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość areckicz Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 zapowietrzyć napewno nie zapowietrzysz tylko będziesz musiał go trochę pokręcić i weź więcej niż 5 L nie pytajcie skąd wiem i juz wiem od zapalena rezerwy robie ok 80km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sorenso Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Ja zrobiłem 80 km od zapalenia lampi rezerwy.Fakt potem musiałem wlać z pięć litrów benzyny i sporo kręcic ale pompa sie nie zapowietrzyła i w końcu zapaliłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 skoro musiałeś sporo kręcić to znaczy, że się zapowietrzył....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fiurkow Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Hej ! Ja też tak mam w sannym ale większość jeżdżę na gazie i nigdy nie próbowałem wyjechać paliwa do zera ! a może wiecie ile jest Litrów rezerwy paliwa od zapalenia lampki ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ja tez nie mam kontrolki w swoim sunny od rezerwy i zawsze tankuje przed czerwona kreska ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ramol Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 i juz wiem od zapalena rezerwy robie ok 80km Witam. 80 km od pierwszego "zajarzenia" kontrolki, czy od momentu ciągłego świecenia? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość areckicz Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witam. 80 km od pierwszego "zajarzenia" kontrolki, czy od momentu ciągłego świecenia? Pozdrawiam. no od pierwszego zapalenia bo zawsze jak zgasze silnik i pozniej odpale to sie zaswieci dopiero po przejechaniu ok 1km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebter Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a może wie ktoś dlaczego u mnie zapala sie rezerwa czasami nawet jak jest pół baku ? żadko mu sie to zdarza ale czasami tak ;P Wskaźnik dobrze pokazuje w tym momencie stan ropy ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 A ja wam bym juz nie radził jezdzic do konca mi duzo sie to razy trafiło i pompa paliwa do wymiany. Im mniej wiecie tym wiecej pojezdzicie i zamiast wydac na pompe 200zł zalejcie za 200zł . a mi sie chyba dzis zatarł silnik ;(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość areckicz Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam. 80 km od pierwszego "zajarzenia" kontrolki, czy od momentu ciągłego świecenia? Pozdrawiam. od pierwszego zajarzenia kontrolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kameh Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Na rezerwie przejadę ok. 200 km czyli jest około 12-13 litrów ropy. Wskaźnik poziomu paliwa mam uszkodzony i zatrzymuje się na 3/4 skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kejk Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 A ja czekałem aż się zapali, czekałem, czekałem, aż strach zapędził mnie na najbliższą stację. Wskazówka była ok. 3 mm poniżej czerwonej krechy, wlałem do pełna 46.5 l. Zgodnie zresztą ze wskazaniami komputerka pokładowego. Chyba mam walniętą kontrolkę. pzdr. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) no wlasnie ja tez sie boje jezdzic do momentu zatrzymania auta z powodu braku benzyny... jak kreska jest u mnie na czerwonym polu,albo ciut ponizej to zawsze wlewam 39-40 litrów, a bak ma ponoć 50 litrów. Jezdze sunniakiem 2 lata i nigdy mi sie rezerwa nie zapaliła, a nie chce wyjezdzac do konca paliwka, gdyz nie chce zeby pompka paliwa zassała ten syf ze spodu baku. Edytowane 24 Listopada 2009 przez marcineq20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fiurkow Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Ja już kiedyś patrzyłem ile na rezerwie można zajechać zajechałem ok. 68 km a gdy zaświeci się rezerwa to jest ok 6 litrów paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Dokładnie ok. 6L paliwa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi