Gość Szymeq Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Niestety nie dane mi było dotrzeć do autka .. dzis mam plan aby ja odwiedzić w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymex Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 W Micrze mojej Pani K11 2000r. z klimą nie ma filtra kabinowego lub przynajmniej nie w tym miejscu gdzie zwykle się znajduje. BTW po wycięciu plastiku za schowkiem serwis montuje usztywniający płaskownik z blachy na cztery blachowkręty coby to wszystko trzymało się kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 No i jest tak jak mówiłem .. wyciołem ten plastik i niestety tam nic nie ma. Ta śrubka po prawej jest podtrzymująca obudowę wentylatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gnothi_Seauton Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Szymeq, mit został przez Ciebie potwierdzony Micry (po FL) z klimą, nie mają filtra. ...chociaż właściwie, to bo to dziwne, że z autko z klimą, a bez filtra kabinowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Szymeq, mit został przez Ciebie potwierdzony Micry (po FL) z klimą, nie mają filtra. ...chociaż właściwie, to bo to dziwne, że z autko z klimą, a bez filtra kabinowego. tym bardziej, żze w spisach katalogowych w sklepach występuje .. widac pakowali co mieli pod ręką aby magazyny wyczyścic ... sensowniejsze wytłumaczenie mi nie przychodzi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wariat1 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Można ten filtr wymienić bez wycinania plastiku.Ja dzisiaj go wymieniłem i nic nie wycinałem,tylko trzeba troche pomyśleć.I nie ma klimatyzacji.Rok produkcji 1998. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez wariat1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi