Gość kamilek Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) czy ktoś z was zna jakąś firme która mogła by ściągnąć takie lampy jak narazie znalazłem tylko dwa rodzaje black i ala lexus cena niestety trosze powalająca 200 dolarów , moze ktoś coś takiego www.nissansentraheadlights.com/.../18326/ ... Edytowane 12 Października 2009 przez kamilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 popraw linka bo nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 http://www.nissansentraheadlights.com/ tylko które pasują do almy n15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 może coś znajdziesz w temacie almery osy w projektach i prezentacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) nie moge znalesc tej prezentacji moze ktoś podrzuci linka ... temat dalej aktualny znalazłem jeszcze coś takiego 130 dolców usa http://theatlbodykitstore.com/catalog/popup_image.php?pID=285&osCsid=a60f07b038ad63aa522e5811625e1c77 ale czy podejdzie do n15 ? Edytowane 20 Października 2009 przez kamilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B52 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 nie moge znalesc tej prezentacji moze ktoś podrzuci linka ... temat dalej aktualny znalazłem jeszcze coś takiego 130 dolców usa http://theatlbodykitstore.com/catalog/popup_image.php?pID=285&osCsid=a60f07b038ad63aa522e5811625e1c77 ale czy podejdzie do n15 ? Nie podejdzie. Z tego, co wiem żadne lampy od Sentry nie pasują "plug and play" do N15. Trza sporo przerobić. Gre się kiedyś w to bawił z pozytywnym skutkiem, ale z tego co mówił, musiał przerabiać maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 a słuchajcie gdzies kiedyś widziałem na necie zdjecia n15 z litwy chyba z tylnimi lampami po lifcie całymi białymimajacie jakies subestje jak gosc to mógł zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monias Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 te lampy które znalazłeś to nie jest zła opcja, jak chcesz to ja też chętnie zamówił bym coś od nich i wtedy koszt przesyłki by się podzielił. a może jeszcze ktoś chce zmienić lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilek Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 http://www.nissansentraheadlights.com/Custom/Headlight/-JDM-Blue-Halo-Head-Lights-_-Corner-Combo/18326/ a to obcja z kierunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OneLoveOneNissan Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Panowie, mam mały problem. Nie potrafię nigdzie znaleźć tylnych lamp do p11.144 ( wersja kombi). chodzi mi o takie ala lexuc, diodowe bądź każde inne tylko nie te orginalne. nie pasują do tego samochodu ani troche... pomóżcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noSSbuk Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 http://www.nissansentraheadlights.com/Custom/Headlight/-JDM-Blue-Halo-Head-Lights-_-Corner-Combo/18326/ a to obcja z kierunkami te lampy nie pasują, jeden już się w to bawił jak wcześniej było wspomniane. Musiał przerabiać przód pod uchwyty, odginać, podginać itd. Jeśli zdecydowałbyś się na coś takiego czekałoby Cie jeszcze kupienie grilla od sentry, bo od almy nie podejdzie. Jest z tym dużo roboty i cena tego zestawu nie jest mała, więc moim zdaniem lepiej dać sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 z tego co wiem osa mial od sentry i bez wiekszego problemy wpasowal je do swojej almy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Gre w swojej 500 konnej Almerze tez mial od Sentry. Trzeba bylo tylko przerobic grill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi