Gość Asahi Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Panowie chciałbym zamontować sobbie w mojej "malutkiej" sterowanie pilotem centralnego zamka. Może ktoś ma doświadczenie jeśli chodzi o zakup urządzenia. Słyszałem że jest kilka rodzi sterowania centralnym zamkiem a nie wiem jakie występuje konkretnie w naszych Almach. Może ktoś pomoże ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 sterowanie w nissanach jest robione standardowo sygnałem masowym. Możesz kupic np. w MJM na Sandomierskiej gotowy zestaw odbiornika z pilotem. i podłączasz do zamka - jeśli jednak w twoim autku był centralny zamek sterowany z kluczyka, to zapewne w drzwiach kierowcy nie ma siłownika - czeka Ci dołożenie jakiegoś uniwersalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrus1976 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 sterowanie odbywa się na jednym przewodzie żółto/czerwony i odbywa się na zasadzie chwilowego przerwania przewodu i powrotu do stanu poprzedniego-zamknięcie,podanie masy na przewód-otwarcie,można to zrealizować przy pomocy jednego przekażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asahi Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 sterowanie w nissanach jest robione standardowo sygnałem masowym. Możesz kupic np. w MJM na Sandomierskiej gotowy zestaw odbiornika z pilotem. i podłączasz do zamka - jeśli jednak w twoim autku był centralny zamek sterowany z kluczyka, to zapewne w drzwiach kierowcy nie ma siłownika - czeka Ci dołożenie jakiegoś uniwersalnego. Na 100% mam słownik w drzwiach kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrus1976 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 jeśli masz siłownik to niema żadnego problemu sterowanie znajdziesz w przelotce drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.