Arestidis Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam. Mam problem ze światłami, ponieważ gdy zapalę światła drogowe (normalne) to pali się tylko strona kierowcy. Gdy na chwilę mignę "długimi" światłami (pociągnę dźwignie do siebie), palą się obie lampy. Żarówki są dobre, tylne lampy się świecą. Więc moje pytanie: Co może być przyczyną braku świateł mijania (tych normalnych)? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 miałem taki sam przypadek w P10 uszkodzony przełącznik zespolony ten pod kierownicą wymienilem i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smyndrok Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 ja na tym zeby zjadlem:/ w koncu dalem za wygrana i "podciagnalem" z lewej lampy do prawej prad i po problemie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FoQs Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 czasem te wtyczki powiedzmy co naklada sie na zarowke sa rozwalone i nie lacza, przynajmniej ja tak mialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anszach Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 witam miałem podobny problem i jak pisza urzytkownicy p10 mozna go rozwiązac na 3 sposoby wiec zmiana przełącznika lub naprawa przełacznika (opisana na forum) albo pociągniecie przwodu z lewej lampy (ja tak zrobiłem jakis miesiąc temu i jest ok) Ciekawe swoją drogą czemu to zawsze wysiada prawe swiato Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Witam. Mam problem ze światłami, ponieważ gdy zapalę światła drogowe (normalne) to pali się tylko strona kierowcy. Gdy na chwilę mignę "długimi" światłami (pociągnę dźwignie do siebie), palą się obie lampy. Żarówki są dobre, tylne lampy się świecą. Więc moje pytanie: Co może być przyczyną braku świateł mijania (tych normalnych)? Pozdrawiam kolego ja miałem coś w podobie kiedy zmieniałem radyjko , poszedł mi jakiś bezpiecznik i takie były objawy że jedna strona tylko świeciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krol55 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam,miałem podobny problem z byłą moją p10,W moim przypadku winny był przełącznik świateł,rozebrałem dziada na "czynniki pierwsze"i okazało się że wytarła się przesuwka odpowiedzialna za światło mijania prawe,lutownica i cyna załatwiły problem na prawie rok,potem problem zaczął wracać ale sprzedałem auto.Okazuje się że jest to problem wielu .Pozdrawiam i polecam dobrego elektryka który naprawi to za parę zł. Zapomniałem napisać że wcześniej kupiłem na Alegro używkę i po niecałych 2 miesiącach okazało się że wydałem na darmo kasę.A miał być 100%sprawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafarar Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam Miałem taki sam problem kilka miesięcy po kupnie swojego auta. Okazało się że alternator miał awarie i przepalił całą kostkę przy lewej lampie, rezultat regeneracja z czyszczeniem szczotek od alternatora plus nowa kostka plus nowe H4 plus robocizna - 650zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.