bartekk Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja również dziękuję i polecam wszystkim sprzedającego na przyszłość ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattej8 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ja też mam do sprzedania bagażnik oryginał Nissana jak by ktoś szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jake Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ja też mam do sprzedania bagażnik oryginał Nissana jak by ktoś szukał. hej, wiem ze to stary temat, ale moze wciaz jeszcze ten bagaznik posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marduk89 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam. Podczepię się pod temat Panowie czy ktoś przerabiał montaż bagażnika dachowego w t30 z szerokimi relingami (wersja z halogenami w relingach). Tu reling ma ok 9cm szerokości więc większość uniwersalnych belek odpada. Szperając dziś w necie znalazłem takie zdjęcie jednak u mnie nie ma takich otworów na belki, ale jeszcze jutro się przyglądnę tym plastikom. Chcę zamontować box na dachu i wrzucić tam zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Otwory trzeba samodzielnie wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marduk89 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ma ktoś z Was instrukcję gdzie są zatrzaski w tych plastikach relingów? Wiem już, że są ściągane i wtedy dopiero ukaże nam się mocowanie belek. Wydają się dość kruche i nie chciał bym ich połamać. W mojej instrukcji obsługi nie ma nawet wspomniane nic o demontażu tych plastików. I pytanie nr 2 Czy można zamontować uniwersalny bagażnik czy jest jakiś dedykowany do tych relingów(chodzi mi o belki)? Nigdzie nie znalazłem dedykowanego do takich zamkniętych relingów. Pozostaje tylko ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Przeszukaj forum, pośrednio takie informacje były już o tym np. tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/104513-wymiana-%C5%BCar%C3%B3wki-w-reflektorach-lampach-dalekosi%C4%99%C5%BCnych/ http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/75182-t30-monta-relingw-dachowych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehnus Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Witam. Chciałbym zamontować bagażnik dachowy do mojego Alberta (fabryczne punkty montażowe) 2006r. Chciałbym żeby to wyglądało schludnie i zakrywało miejsce po zaślepkach. Jesteście mi coś w stanie doradzić co można kupić, żeby to dobrze wyglądało i było solidne? Dodam jeszcze, ze docelowo chce mieć zamontowany box i wozić rower. Edytowane 2 Lipca 2019 przez rehnus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 cały watek jest o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Godzinę temu, karibox1 napisał: cały watek jest o tym Dokladnie. P.S. A co do wozenia roweru na dachu takiego auta jak X-trail to nie porozumienie.Tylko bagaznik na hak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 zgadza się tylko hak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehnus Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 witajcie. czy bagażnik dachowy z t31 będzie pasował do t30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, rehnus napisał: witajcie. czy bagażnik dachowy z t31 będzie pasował do t30? Zależy jaki.. Oryginał Nissanowski od T30 ma węższe maskownice relingów.Mocowania są identyczne . Ja mam założony oryginał Nissan z T30 w T31 ,maskownice relingów jedynie od środka trochę oszlifowałem. . Nie pasują tak idealnie ale ogólnie nie wyglądają źle. Inne ,uniwersalne bagażniki,które są bez maskownic powinny pasować bez najmniejszych problemów. P.S. Jak masz oryginał od T31 to możemy sie wymienić . Edytowane 9 Lipca 2019 przez piotrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehnus Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 30 minut temu, piotrek3 napisał: Zależy jaki.. Oryginał Nissanowski od T30 ma węższe maskownice relingów.Mocowania są identyczne . Ja mam założony oryginał Nissan z T30 w T31 ,maskownice relingów jedynie od środka trochę oszlifowałem. . Nie pasują tak idealnie ale ogólnie nie wyglądają źle. Inne ,uniwersalne bagażniki,które są bez maskownic powinny pasować bez najmniejszych problemów. P.S. Jak masz oryginał od T31 to możemy sie wymienić . no właśnie nie mam i kombinuje jak koń pod górkę, żeby coś znaleźć miłego dla oka z maskownicą. a możesz pokazać swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 trzeba przeglądać allegro. bywają co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuDa Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Mam, posiadam belki poprzeczne dachowe T30 KE730-8H600, użyty chyba 2 razy. Niestety śruby mocujące poszły razem z autem do nowego Pana. Chętnie odsprzedam. Edytowane 29 Lipca 2019 przez LuDa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekT30 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 W dniu 11.04.2014 o 22:02, Szmiglo napisał: karibox tematu nie wyczerpałeś ! jeszcze dla wersji z reflektorami na dachu dobra robota. Przydałoby się to gdzieś katalogować. No właśnie - podpowie ktoś jakieś rozwiązanie na montaż belek do wersji z reflektorami na dachu (T30)? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi