Guest speeady Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Mam prośbę ma ktoś schemat instalacji elektrycznej do nissana X-traila 2006r 2,2dCi?? Potrzebuję opis kabli przy sondzie lambda, mi po dzwonie szlak trafił kostki łączące a po stronie lambdy i po stronie silnika są różne kolory kabli. Jeśli dysponowałby ktoś taką informacją które przewody są sygnałowe a które do grzałki to byłbym wdzięczny. Proszę o podesłanie info na emaila speeady@poczta.onet.pl z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazaha Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Mam prośbę ma ktoś schemat instalacji elektrycznej do nissana X-traila 2006r 2,2dCi?? Potrzebuję opis kabli przy sondzie lambda, mi po dzwonie szlak trafił kostki łączące a po stronie lambdy i po stronie silnika są różne kolory kabli. Jeśli dysponowałby ktoś taką informacją które przewody są sygnałowe a które do grzałki to byłbym wdzięczny. Proszę o podesłanie info na emaila speeady@poczta.onet.pl z góry dzięki. Poszukaj na www.nissan4u.com Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.