terano1 Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Witam! Mam problem z centralnym zamkiem w almerce N15. Zamykając samochod z pilota, centralka zachowuje sie tak jakby nie miała siły domknąć, recznie tez jest klopot ale po kilku ruchach "jezyczka" (bez skojarzeń) przy klamce wewnątrz samochodu przechodzi i moge normalnie zamknąć bryke. Miał ktoś podobny problem? Poradzcie cos. Pordrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 pytanie: masz oryginalny czy dokladany centralny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaZeLoT Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 A jak blokujesz "języczkiem" wyczuwasz opór? Bo jak tak, to może masz źle wyregulowane "cięgna" między siłownikiem a języczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 A jak blokujesz "języczkiem" wyczuwasz opór?Bo jak tak, to może masz źle wyregulowane "cięgna" między siłownikiem a języczkiem. Z TEGO CO SIE PRZYGLADALEM MOJEMU "ORYGINALNEMU" TO TAM NIE MA CO REGULOWAC... JESLI JEST DOKLADANY (TAK JAK JA W SWOIM MUSIALEM UCZYNIC) TO WTEDY JEST TAKA REGULACJA I TO WLASNIE ONA PRAWDOPODOBNIE NA NASZYCH PIEKNYCH DROGACH SIE POLUZOWALA I MOZE BYC POWODEM PROBLEMOW Z OTWIERANIEM I ZAMYKANIEM ZAMKA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terano1 Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Centralka była zakładana przy zakupie samochodu w serwisie nissana. Przy zamykaniu nie wyczuwam oporu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 TO PROPONUJE SCIAGNAC BOCZEK DRZWI KIEROWCY I ZOBACZYC CZY WSZYSTKIE CIEGNA SA NA SWOIM MIEJSCU. WG MNIE MASZ DOKLADANY CENTRALNY WIEC BEDZIESZ MIAL DODATKOWY SILOWNIK KTORY BEDZIE DOKRECONY DO JEDNEGO Z CIEGIEN ZA POMOCA TAKIEJ "DZIWNEJ" :wink: ZLACZKI I ZOBACZ CZY TO WLASNIE ONA SIE NIE POLUZOWALA :!: JA TAK MIALEM U SIEBIE. WYSTARCZY DOKRECIC 3 SRUBKI I WSZYSTKO WRACA DO NORMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terano1 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Dzieki wielkie za rade. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.