Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

szyby elektryczne

Gość Radziej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam potrzebuje pomocy kupilem sobie drzwi z elektrycznymi szybami u mnie w samochodzie oczywiscie nie ma wiazki zeby to podlaczyc , wiec teraz mam problem , ktore kable odpowiadaja za zasilanie ? podlaczylem do masy i grubego bialo czerwonego szyba ani drgnie , co jeszcze trzeba podlaczyc zeby dziala chociaz jedna od kierowcy? do sterownika ida trzy kostki , jedna ma 6 pinow druga 7 (do sterowania wszystkimi szybami podejrzewam) i jedna z dwoma pinami. Jak to podlaczyc aby dzialala szyba kierowcy ? Z szyba pasazera sobie poradzilem i tam chodzi , pozostaje kwestia sterownia nia od strony kierowcy, ale to juz mniejszy problem , narazie chce sie uporac z ta szyba od kierowcy nie mam juz patentu jak to ruszyc. Pomocy ;)

• 2 tygodnie później...

kolego w słupku tam skąd wychodzi ci wiązka od drzwi jest taka guma uszczelniająca za nią jest kostka łącząca wiązki. wypinasz starą wiązkę podłączasz tą co masz przy drzwiach z elektryczną szybą i powinna działać. możesz jeszcze sprawdzić czy masz wszystkie bezpieczniki

• 1 miesiąc temu...

kolego w słupku tam skąd wychodzi ci wiązka od drzwi jest taka guma uszczelniająca za nią jest kostka łącząca wiązki. wypinasz starą wiązkę podłączasz tą co masz przy drzwiach z elektryczną szybą i powinna działać. możesz jeszcze sprawdzić czy masz wszystkie bezpieczniki

Jak potrzebujesz to mam cały schemat wiązki do elektrycznych szyb i centralnego, mogę wysłać na e-mail

Jak potrzebujesz to mam cały schemat wiązki do elektrycznych szyb i centralnego, mogę wysłać na e-mail

O kolego ja mam też problem z szybą czy mi też mógłbyś przesłać schemat na maila?

Będę wdzięczny

O kolego ja mam też problem z szybą czy mi też mógłbyś przesłać schemat na maila?

Będę wdzięczny

Ok, jakby trzeba było coś jeszcze do N14 i B13 to służę pomocą w dostarczeniu schematów i rysunków, mam tego ponad 2000 str.

Dzięki temu schematowi uruchomiłem tylne szybki w moim N14

skanuj0001.pdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...