Gość badger79 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witam nissanomaniacy! MOże komuś uda się mi pomóc - zapaliła mi się kontrolka ESP w Almerze 2003 2.2 dCi 136 kM po lifcie - sprawdziłem u elektryka i po podpięciu pod komputer wyskoczył błąd C1145. Może ktoś poratuje i powie mi co to za błąd i co ewentualnie wymienić/naprawić, by ESP jdnak działało? Zbliża się zima i zależy mi na szybkim usunięciu problemu. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Sprawdz działanie czujnika prawy przód może pokazywać inną pędkość niż pozostałe koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość badger79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Sprawdz działanie czujnika prawy przód może pokazywać inną pędkość niż pozostałe koła Dziekuje za podpowiedź - moj mechanik sprawdził i wygląda, że ten czujnik pracuje właściwie. Czy może któryś z forumowiczów orientuje się, czy gdzieś w okolicach dźwigni hamulca ręcznego nie znajduje się jakiś czujnik przyspieszenia bocznego / sensor G-force czy coś takiego? Może to jest winą usterki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.