JACEK1952 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ja równiez nie otrzymałam instrukcji, a na pewno by się przydała. Brak instrukcji dyskwalifikuje nowy pojazd przy odbiorze - nie trzeba było odbierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość belferek Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Dziś zamieniłem punkty POI z Automapy na plik .csv i zgodnie z instrukcją Nissan Connect wrzuciłem na USB do folderów myPOIs oraz /myPOIs/myPOIWarnings i jestem w trakcie testów. Już zauważyłem, że punkty dodane do drugiego folderu zgodnie z instrukcją powodują wyświetlanie ostrzeżenia na ekranie i krótki sygnał bip. Należy zmienić zakres czułości z 250m na 500m, bo przy 250 bipa mi dokładnie w punkcie POI. Działa wyszukiwanie punktów POI np, stacji, sklepów, serwisów itd. Nie testowałem jeszcze radarów... po testach dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojek Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam, a może ktoś już myślał nad zamianą "pipa" na komunikat głosowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość belferek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam, a może ktoś już myślał nad zamianą "pipa" na komunikat głosowy? Oj gdyby to było tak proste, to równie dobrze można by było zmienić komunikaty na polskie... obawiam się, że to wymaga ingerencji w oprogramowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QQfan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam, w pierwszej informacji nie rozpisywałem się dokładnie na temat problemu z nawigacją - tak więc jest problem z tym jak piszecie, miasta, które wymieniłem są w programie każda ulica, problem w tym, iż wracając z podróży nie mogę dojechać do domu z nawigacją, ponieważ wyszukiwarka nie znajduje takiej miejscowości. Można mieć tylko wielki żal do firmy Nissan, że kupując auto z nawigacją - a słono należy za to zapłacić, jest w moim przypadku mało użyteczna. witam jest na to rada bedac w domu zobacz aktualna pozycje w nawigacji i zapisz jak jako "home". powinno dzialac, nie wiem wprawdze czy zapisze ci miasto i ulice ale z pewnoscia wspolrzedne geograficzne, wiec tym sposobem trafisz do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi