Gość novina Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Jest to moj pierwszy post na forum - czas sie przywitac Czy ktos z Was probowal podlaczyc odtwarzacz DVD pod seryjnego Connect-a ? Ma wyjscie USB ale czy da sie cos obejrzec na ekranie w kokpicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xurux Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Jest to moj pierwszy post na forum - czas sie przywitac Czy ktos z Was probowal podlaczyc odtwarzacz DVD pod seryjnego Connect-a ? Ma wyjscie USB ale czy da sie cos obejrzec na ekranie w kokpicie? nie mam jeszcze qq, ale wiem z różnych stron, że nie ma takiej możliwości. a usb to jest wejście a nie wyjście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość novina Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dzisiaj odebralem mojego QQ i na pytanie sprzedawca odpowiedzial: "Nie wiem. Trzeba podlaczyc i zobaczyc czy przeniesie obraz na monitor" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.