Szakal1990 Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Witam, podpowie mi ktoś jak nazywa się ta cześć ? Przy wymianie włącznika światel cofania poluźniłem ją by kabel wyjąć i przy dokręcaniu ją przekręciłem. Silnik 1.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Witam, podpowie mi ktoś jak nazywa się ta cześć ? Przy wymianie włącznika światel cofania poluźniłem ją by kabel wyjąć i przy dokręcaniu ją przekręciłem. Silnik 1.0 To jest zatrzask zmieniacza biegów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal1990 Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 Wielkie dzięki za identyfikacje. Coś poważnego się stało ze to wykręciłem ? Jakiś specjalny sposób przykręcenia tego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Wielkie dzięki za identyfikacje. Coś poważnego się stało ze to wykręciłem ? Jakiś specjalny sposób przykręcenia tego ? Po prostu złóż to po kolei bo bez tego będą biegi wyskakiwać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal1990 Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 Czyli wrzucam kulkę w ten otwór, sprężynka i dokręcam i będzie dobrze ? Jeszcze przy okazji znasz sposób jak wyciągnąć ten włącznik bo u mnie ktoś zdrowo nałożył silikonu i nie chce odejść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Czyli wrzucam kulkę w ten otwór, sprężynka i dokręcam i będzie dobrze ? Jeszcze przy okazji znasz sposób jak wyciągnąć ten włącznik bo u mnie ktoś zdrowo nałożył silikonu i nie chce odejść. Będzie dobrze Pomimo tego spróbuj ,powinien wyjść bez większych oporów Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefino Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Szczypce i "prawo-lewo, wte i wew te, rachu-ciachu raz do dziury raz do piachu"-;P i powinno powolutku wyłazić. To dość ginekologiczna robota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.