bilro Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Przepalila mi sie zarowka podswietlajaca jeden z 6-ciu przyskow na panelu sterowania szybami po stronie kierowcy. Czy ktos z Was moze wie jak to rozebrac i dostac sie do zarowek? Nie mam zielonego pojecia czy panel jest na jakies zatrzaski czy jest jakis inny magiczny sposob na jego otworzenie, a nie chce nic robic na sile. Moze ktos ma instrukcje serwisowa do Murano i moglby podrzucic? Tam wszystko powinno byc opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrano1 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Przepalila mi sie zarowka podswietlajaca jeden z 6-ciu przyskow na panelu sterowania szybami po stronie kierowcy. Czy ktos z Was moze wie jak to rozebrac i dostac sie do zarowek? Nie mam zielonego pojecia czy panel jest na jakies zatrzaski czy jest jakis inny magiczny sposob na jego otworzenie, a nie chce nic robic na sile. Moze ktos ma instrukcje serwisowa do Murano i moglby podrzucic? Tam wszystko powinno byc opisane. przełącznik jest mocowany z tyłu na uchwycie plastikowym a z przodu na blaszce ,którą trzeba podgiąć żeby wyjąc cały wyłącznik. Nie wiem dokładnie ale tam raczej nie ma żarówek tylko diody.Mam orginalną płytę serwisową do tego auta -mogę Ci sprzedac-cena 125 złotych za pobraniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 terrano1 - dzieki za informacje, jak bede mial chwile czasu sprobuje to rozebrac, pewnie znajac zycie za kilka miesiecy Za sprzedaz serwisowki wielkie dzieki, ale na razie nie skorzystam. Pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbay Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 terrano1 - dzieki za informacje, jak bede mial chwile czasu sprobuje to rozebrac, pewnie znajac zycie za kilka miesiecy Za sprzedaz serwisowki wielkie dzieki, ale na razie nie skorzystam. Pozdr, mam serwisowke podaj swoj namiar to nagram ci i wysle pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.