Guest frugo164 Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Witam szanownych użytkowników. I do rzeczy: poszukuje zamiennika wtrysku do terrano1 3.0v6 z 93r może ktoś wie od jakiego innego auta może pasować a może ktoś ma do odsprzedania. w servisie podali mi taką cenę że szczena opada dzięki z góry za pomoc i wszelkie rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michalllo Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Witam szanownych użytkowników. I do rzeczy: poszukuje zamiennika wtrysku do terrano1 3.0v6 z 93r może ktoś wie od jakiego innego auta może pasować a może ktoś ma do odsprzedania. w servisie podali mi taką cenę że szczena opada dzięki z góry za pomoc i wszelkie rady Może Maxima J30? Jeżeli masz silnik VG30 i co rozumiesz przez zamiennik wtrysku. Prześlij mi zdjęcia swojego silnika a powiem Ci czy mam taki sam. ( a mam 2 silniki i 2 maximy jedna na części) michalllo@interia.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest frugo164 Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 przez zamiennik rozumiem wtrytskiwacz od innego auta np od primery p11 2.0 16v (czasami producent stosuje te same elementy do różnych modeli aut ) a zdjęcia zaraz ci podeśle łącznie ze zdjęciem samego wtryskiwacza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.