Gość kebun Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam, mam problem z wymiana zarowek pod licznikami, a dokladniej z uzyskaniem dostepu do nich. Mozecie mi powiedziec co i jak mam odkrecic, zeby nie rozkrecic calego samochodu na czesci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekch Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 masz k11 polifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrano1 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam, mam problem z wymiana zarowek pod licznikami, a dokladniej z uzyskaniem dostepu do nich. Mozecie mi powiedziec co i jak mam odkrecic, zeby nie rozkrecic calego samochodu na czesci? Który rok tej 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekch Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a Wygląda tak jak moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrano1 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a Wygląda tak jak moja Osłona licznika ma dwie śruby jedna z lewej strony ,druga prawa po lekkim opuszczeniu wysokości kierownicy,potem lekko całąobudowe do góry/zaczepy w tylnej części i ściągasz tkz. kiosk nad zegerem. Żarówki podejdą Ci zwykłe całoszklanr postojowe 5 wat./5 sztuk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.