Coobcio Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Po co kontener opon, 240Nm to i tak nie wiele - tyle w serii ma MAxima 3.0... Do tego masa auta nie wielka więc nie będą bardzo schodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 kolejny bajer dojechal... przepiekny ECUmaster III w porownaniu z fotkami to na zywo to nie wyglada... ale wazne zeby dzialalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Po co kontener opon, 240Nm to i tak nie wiele ... więc nie będą bardzo schodzić O dzizas koniec OT Edytowane 10 Listopada 2009 przez wujek_trzcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość p'xxl Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Coyot widzę u Ciebie zima to też nie czas na spanie. Ja też pomału kompletuje graty. Wjeżdżają kolejne nowe graty. Zdążysz do wiosny? Uderzymy znowu na Czechy! Edytowane 15 Listopada 2009 przez p'xxl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 wiadomo ja chce pod koniec stycznia smigac juz zaturbioną toczką ale w czechach sie nie przyznam ze mam bajer pod maską ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodo Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 z tą skodą 1,3 T będzie startował a nie z Alex-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 W tych Czechach to jakieś zawody będą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 cooba na zlot czeskiego nissan klubu beda jechac pewnie znow ...ponoc fajna impreza tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 zawody byly .... pewno i beda i okazalo sie ze mam najszybsza micre w CZ ... lol !!! btw. miałbys cooba z kim powalczyc ... bylo np jakies sunny z VE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość p'xxl Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jak się kapną że masz ślimaka pod maską to najwyżej kopną Cię kategorie wyżej. Poza tym trzeba pójśc za ciosem i ekipę wyjazdową powiększyc do min 20 sztuk. Ogarniaj ślimaka. Zobaczymy co Ci wałki powiedzą. Aż się doczekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ehh... ja juz chce miec wszystko pod maska!!! i zeby dzialalo a jak sie uda w 10 aut pojechac to juz bedzie dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 To Sunny VE może mieć silnik z Polski. Spory czas temu, kiedy jeszcze nikt nie wsadzał u nas VE stał taki na allegro. Ponoć w końcu do Czech pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 o take to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodo Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a i na czym koleś śmigał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 zeby nie bylo rozowo... dzisiaj toczka zastrajkowała ... krecila sie do 3 000obr a dalej zadyszka, warczenie i takie tam ... no ale "akcja przepływka" załatwiła sprawe ... BTW... nowa pompa paliwa juz zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ach te kajedenastkowe przepływki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Przy okazji załadunku na pokład ECU Mastera III wleciały także większe wtryski paliwa z GA16DE (bodajrze z Sunnengo)tak na moje ok doszło jakieś 25-30% towaru, tak więc dołożyć do tego wallbro i na pierwsze lajtowe dmuchanie wszystko jest przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Po dzisiejszym oglądaniu bardzo ładna ta micra Powodzenia w modach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ammaimon Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 wleciały także większe wtryski paliwa z GA16DE (bodajrze z Sunnengo) Ha! Czyli jednak mialem racje :D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ha! Czyli jednak mialem racje :D :P Pisałeś żeby z 2.0 wsadzać - one by nie podlazły Za to z 1,4 i 1,6 są pnp Tak czy siak powoli ale do przodu... Ps. strasznie mnie się ta micra podoba, z miłą chęcią bym się nią przejechał po torze lublin, no taki mały gokart, zero przechyłów i czuć te małą wagę... Pożycz mi wóz na jakiś weekend - hehe zamienimy się na powiedzmy Almere GTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ammaimon Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 tak czy owak trzebaby sie rozgladnac za jakimis wydajniejszymi i wydaje mi sie to rozsadniejsze Jakie rozwiazanie zawiasu jest z tylu w micrze? Wielowahaczowe? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ona ma belkę z takim dziwnym podparciem - nie pamiętam fachowej nazwy ale działa to jak stabilizator... No a ten konkretny egzemplarz ma Poliuretany wszędzie gdzie się da oraz amorki Koni sport oraz jakieś glebujące springi (chyba cały zestaw KONI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 (edytowane) Ona ma belkę z takim dziwnym podparciem - nie pamiętam fachowej nazwy ale działa to jak stabilizator... Ta nazwa to drążek Panharda, to samo jest w N16 ale bardzo masywne, fotka Wiki, Mazda MPV: Edytowane 4 Grudnia 2009 przez wujek_trzcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 cooba dzieki za zestrojenie auta smiga jak zloto w drodze powrotnej bez problemu 180kmh przy 5000obr i zapas pod pedalem jeszcze byl miny niektorych mijanych kierowcow... bezcenne:rofl: ... dalej nie probowalem bo troche opony nie do takiej jazdy co do zawiasu to... jest caly zestaw koni sport, poli, kpl rozporek i drazek panharda na srubie rzymskiej - whiteline'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Jestem Ciekaw jak to po zaturbieniu będzie jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi