Gość coyot Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 tez mnie to ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) Powiem CI że strsznie dziwnie twoje auto się stroiło... Na I i na II biegu masz za bogatą mieszankę i nie wiem czemu - obstawiam że mało poweitrza dochodzi do dolotu, natomiast od III w górę jest optymalnie taki wariant Ci z robiłem. Jak chcesz to mogę mapę Ci wysłać taką żebyś na I i na II miał optymalnie a na III w górę uborzej... Tak czy siak wóz KOSA jeśli chodzi o prowadzenie, nie zdziwił bym się jakbym wykręcił nim lepszy czas na torze lublin jak swoim 225Konnym sunny Ps. może przejedziesz się w przyszłą niedzielę do lublina ?? Edytowane 5 Grudnia 2009 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) No na torze lublin mogło by być ciekawie Coobcio jednak do lublina lecisz w przyszły weekend? Bo pisałes cos o Ułęż-y Edytowane 5 Grudnia 2009 przez Limon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 muszę pokombinować z dolotem zimnego powietrza na stożek... w grudniu to raczej nie dam rady ... ale w przyszlym roku na pewno sie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Coyot a jakie koła zamierzasz wrzucić jak będzie już turbo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 na lato na ulice zostaje 195/45/15 ... na zabawy na torze mam plan zeby markgumy zakupic na przod... a tyl... jeszcze nie wiem ... tylko na zime bede musial cos poszukac ... jak wejda wieksze tarcze i zaciski to 14 albo 15" wyląduje ... wiec to co teraz mam to faza przejsciowa bombel ... opony przynajmniej raz na tydzien ogladam ... i sprawdzam cisnienie itp ... nie mam zamiaru rozwalic auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Hamulce z 1,6 Sunnego/Almery możesz zapodać, tarcze 249mm i zostaje 13"... Teraz jakiej średnicy masz tarcze z przodu ? Elo Coyot zapodaj fotkę spod maski - ciekaw jestem jak u Ciebie idzie chłodnica, na linku po niżej jest K11 z chłodnica jakby połowkową przez co jest o wiele wiele więcej miejsca na suszarkę... http://www.efidynamics.com/superchargers.html Ps. Jak już ECu majster jest podłączony, cały układ paliwowy z głowy... Suszarka namierzona... To dalej potrzebujesz Intercoolera - polowałeś już na coś :> ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 tarcze nie wiem jakie duze ... nigdy nie mierzylem ... foty spod maski co by miejsce ukazac narazie brak ale ogolnie to przestrzeni jest tam pod dostatkiem... Trzcina cos chyba zrobil na spocie... jakas fote a jak nie to w tyg ogarne moze jakies zdjecie ... bo i tak musze intercooler ... cos bede musial poszukac ... ale jeszcze nie mam pomyslu od czego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Coyot w jakie moce celujesz? Tylko nie mów ze soft turbo bo tak u Zuru i w Ibizie Turbo miało być a teraz ponad 250 kucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 muszę pokombinować z dolotem zimnego powietrza na stożek... w grudniu to raczej nie dam rady ... ale w przyszlym roku na pewno sie wybiore Zapraszamy, zapraszamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi