Elmark Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 czy ktos z szanownego grona traktorzystów wymieniał sworzeń wahacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek05 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 czy ktos z szanownego grona traktorzystów wymieniał sworzeń wahacza No ja naszczęście jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slasze Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 czy ktos z szanownego grona traktorzystów wymieniał sworzeń wahacza ja wymieniałem, kosz nie był za duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmark Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 ja wymieniałem, kosz nie był za duży witam wymieniałes sam czy u mechaniorka były jakies problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Mnie od czasu do czasu (na wiekszym dołku)odzywa siełacznik stabilizatora (koszt częsci 50, 80, 140zł w zaleznosci od producenta). Koszt jego wymiany 70zł. Serwis polecal tego producenta czesci za 80zł. -do informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slasze Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 witam wymieniałes sam czy u mechaniorka były jakies problemy? wymieniałem u mechaniorka coś koło 100 mnie wyniosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 U mnie tez zaczelo cos pukac i sa to albo laczniki albo sworznie. Na sluch stawiam bardziej na sworznie. Czy macie jakies polecane ... w razie jakby cos Chyba nadmierna szerokosc opon ma kiepski wplyw na ich stan, moze sa zbyt delikatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.