Gość bogulek38 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam!Mam QQ z Belgi(X 2008r.,przebieg 56tys.km),brak w nim ksiazki serwisowej i dlatego nie wiem co z gwarancją,czy poprzedni własciciel robił przegląd przy 30tys.km?Czy ktos wie,czy w serwisie mają możliwosci techniczne to sprawdzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SNOOKPOMAND Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Sądze ze jak zadzwonisz to szybciej się dowiesz konkretnej informacji i bardziej rzetelnej niż na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQ 1.6 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 gdzieś było, że jak podasz w ASO VIN to mogą coś Ci o nim powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chris_voyager Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Może być problem z odzyskaniem duplikatu ksiązki serwisowej - no i musi być spełniony warunek ze poprzedni właściciel robił przeglądy w ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anowak Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Może być problem z odzyskaniem duplikatu ksiązki serwisowej - no i musi być spełniony warunek ze poprzedni właściciel robił przeglądy w ASO. A GVO ? robienie przegladow _nie_ w ASO nie moze ograniczac gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilkatowice Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Wydaje mi sie że cieżko bedziesz miał potwierdzić czy auto było seriwsowane kiedy z jakim przeglądem. Po vinie ozywiscie sprawdza ci auto ale tylko te co było u nich kupione w dnaym salonie i serwisowane. Jeszcze gdy by auto byłło kupione w POlskim salonie to probemu by nie bylo, ale w Belgii to ciezko. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.