Guest bogulek38 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam!Mam QQ z Belgi(X 2008r.,przebieg 56tys.km),brak w nim ksiazki serwisowej i dlatego nie wiem co z gwarancją,czy poprzedni własciciel robił przegląd przy 30tys.km?Czy ktos wie,czy w serwisie mają możliwosci techniczne to sprawdzic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SNOOKPOMAND Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Sądze ze jak zadzwonisz to szybciej się dowiesz konkretnej informacji i bardziej rzetelnej niż na forum:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ 1.6 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 gdzieś było, że jak podasz w ASO VIN to mogą coś Ci o nim powiedzieć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chris_voyager Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Może być problem z odzyskaniem duplikatu ksiązki serwisowej - no i musi być spełniony warunek ze poprzedni właściciel robił przeglądy w ASO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anowak Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Może być problem z odzyskaniem duplikatu ksiązki serwisowej - no i musi być spełniony warunek ze poprzedni właściciel robił przeglądy w ASO. A GVO ? robienie przegladow _nie_ w ASO nie moze ograniczac gwarancji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kamilkatowice Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Wydaje mi sie że cieżko bedziesz miał potwierdzić czy auto było seriwsowane kiedy z jakim przeglądem. Po vinie ozywiscie sprawdza ci auto ale tylko te co było u nich kupione w dnaym salonie i serwisowane. Jeszcze gdy by auto byłło kupione w POlskim salonie to probemu by nie bylo, ale w Belgii to ciezko. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.