Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Lewarek

el_conejo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam to znowu ja :rolleyes2:

Mam pytanko gdzie mam amontowac lewarek w bagazniku gdyz kuplem autko i wala mi sie po calej przestrzeni bagazowej a jak wiecie jest ona w sedanie potężna i doprowadza mnie to do holerki ( jak możecei to prosze o instrukcje obrazkową ) DZIEKI i pozdro dla wsz\ystkich

Kris

Witam.

U mnie lewarek znajduje się pod wykładziną w przestrzeni między kołem zapasowym a zewnętrzną krawędzią bagażnika. Mam tam takie specjalne wystające metalowe elementy w których trochę rozkręcony lewarek kleszczy się.

Witam to znowu ja :rolleyes2:

Mam pytanko gdzie mam amontowac lewarek w bagazniku gdyz kuplem autko i wala mi sie po calej przestrzeni bagazowej a jak wiecie jest ona w sedanie potężna i doprowadza mnie to do holerki ( jak możecei to prosze o instrukcje obrazkową ) DZIEKI i pozdro dla wsz\ystkich

Kris

Witam.

U mnie lewarek znajduje się pod wykładziną w przestrzeni między kołem zapasowym a zewnętrzną krawędzią bagażnika. Mam tam takie specjalne wystające metalowe elementy w których trochę rozkręcony lewarek kleszczy się.

Dokładnie, jak podniesiesz wykładzinę to przed kołem jest miejsce na lewarek, wkładasz go mniej skręcony niż ta przestrzeń i rozkręcasz po włożeniu wtedy siedzi ciasno.

... jak możecei to prosze o instrukcje obrazkową ...

Miałem aparat pod ręką to zrobiłem fotki :)

Na fotkach masz widok od środka auta oraz z góry.

post-28191-1257263930,0165_thumb.jpg

post-28191-1257263944,1363_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...