Gość Wodzu_1983 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam Jest to moj pierwszy post na tym forum. Mam problem z zapalaniem auta np po nocy gdy silnik jest zimny. Na ciepłym pali bez problemu. Podejrzewam brak ssania. Co jest odpowiedzialna w gazniku za ssanie. Powiem, że puściła uszczelka pod głowicą i lekko puszcza olej do wody. Kompresja nie ucieka w wode. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam Jest to moj pierwszy post na tym forum. Mam problem z zapalaniem auta np po nocy gdy silnik jest zimny. Na ciepłym pali bez problemu. Podejrzewam brak ssania. Co jest odpowiedzialna w gazniku za ssanie. Powiem, że puściła uszczelka pod głowicą i lekko puszcza olej do wody. Kompresja nie ucieka w wode. Pozdrawiam Procedura odpalania zimnej K10: Trzy razy naciśnij pedał gazu,a następnie bez dodawania gazu odpal ( musi odpalać) Jeśli puszcza olej do wody,to równie dobrze może pójść w drugą stronę,a to już lipa Spróbuj z takim odpalaniem,jak się nie sprawdzi będziemy działać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 U mnie wystarczy wcisnąć raz i odpala na dotyk Ale chyba też mam na korku trochę oliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodzu_1983 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 jutro z rana sprawdze i dam znac Dzieki za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jutro z rana sprawdze i dam znac Dzieki za podpowiedz I co próbowałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.